radoslaw6363 Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 ,,Jedenastka'' z Krakowa przeszłą remont, przemalowana, silnik pracuje i wydaje mi się że koła są wymienione http://krakow.tvp.pl/38311439/zabytkowy-silnik-znow-pracuje-historyczny-mysliwiec-po-remoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Byloby milo jakby na pokazach latal... pokazuja sie Spitfajery , Meserszmity itd wiec nasza duma z '39 bylaby na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Przecież silnik od dawna jest sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Przecież silnik od dawna jest sprawny Silnik miał awarię kilka lat temu. Groziło, że już nigdy nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Byloby milo jakby na pokazach latal... pokazuja sie Spitfajery , Meserszmity itd wiec nasza duma z '39 bylaby na miejscu Chcesz pooglądać P.11c na niebe? Dorzuć się do projektu realizacji tego marzenia - będzie szybciej. http://samolotyhistoryczne.org/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Ale to nie ci sami, co od Łosia?... Już wiem, że nie ci sami... Świetna inicjatywa i fajnie też przy okazji poczytać, jak to się robi na świecie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 To była kiedyś fundacja Legendy Lotnictwa, potem fundacja Polskie Legendy Lotnictwa. No ale nie należy się zrażać. Oni się nie zrazili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Czy ktoś mógłby się odnieść/skomentować użyte do pomalowania kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Samolot jest pomalowany w kamuflaż „polski khaki późny” . Po skrzydłem zmieniono literę kodową z K na E, zgodnie ze zmianą jaka miała miejsce przed wybuchem wojny (uwaga, nie została wprowadzona na wszystkich samolotach). Nie wiemy wprawdzie, czy krakowska „2” miała ja zmienioną przed początkiem walk. Może któryś z czytelników zna odpowiedź? Via http://armahobbynews.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Sierpnia 2018 Share Napisano 13 Sierpnia 2018 Jeśli to ma być odpowiedź na moje pytanie, to wyszło Ci całkiem zabawnie. ;-) Tak, to jest odpowiedź na Twoje pytanie. Mi tam nic zabawnego nie wyszło, bo nie miałem w tym żadnego udziału. Jak widać to życie samo pisze takie zabawne scenariusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Widziałem, że "śmigał" w Radomiu na pokazach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 No miała se pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Szkoda, że nie puścili w ten sam sposób su-22, mig-29, sh-2g, sw-4 i mi-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Sierpnia 2018 Share Napisano 28 Sierpnia 2018 Szkoda, że nie puścili w ten sam sposób su-22, mig-29, sh-2g, sw-4 i mi-14.Dorzucę jeszcze uziemione Mi-2. Ot taki obraz na 100-lecie polskiego lotnictwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Chciałbym powrócić na chwilę - czy ktoś mógłby wyjaśnić więc fenomen podskrzydłowej E? Odpowiedź z AH chyba nie do końca jest klarowna i... sensowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi