xmald Napisano 4 Sierpnia 2018 Share Napisano 4 Sierpnia 2018 Czołem! Zabieram się za Brisfita z kalkami Aviattic - mój pierwszy WnW w kolekcji - okazja do zbudowania zacna... Niebawem pierwsze obrazki z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 4 Sierpnia 2018 Share Napisano 4 Sierpnia 2018 A co z Junkersem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 8 Sierpnia 2018 Share Napisano 8 Sierpnia 2018 Daj Junkersowi dobrze wyschnąć i rozgrzeb Bristola Czekam na postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2019 No w końcu mam co pokazać w tym temacie. Jakby ktoś miał ochotę przeczytać moją recenzję kalek to zapraszam: http://www.kfs-miniatures.com/1-32-linen-effect-decals-walnut-woodgrain-aviattic/?fbclid=IwAR0OI9upl7GL0DT2qSA4iCVbalcyITqzU22dm-RIayCkM-31R_h6QNqk9pQ Zrobiłem tablicę i elementy wyposażenia kabiny. Dodałem też śruby i część elementów instalacji paliwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 15 Stycznia 2019 Share Napisano 15 Stycznia 2019 Zaczyna się zacnie:-) A jak tak to obserwuję z zaciekawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2019 Szoferka prawie skończona. Dodałem parę dupereli, jak przełącznik magneta oraz dalsze elementy instalacji paliwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 19 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2019 Jadę dalej. Kokpit prawie skończony. Zestawowe pasy zastąpiłem HGW. Nie dosć, że lepsze jakościowo to przede wszystkim bardziej w skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Kokpit bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 23 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2019 Dzięki! Kokpit gotowy, z wyjątkiem naciągów za fotelem pilota (zapomniałem o nich). Obiecuję, że to już ostatni post z kokpitem w roli głównej. Dodałem mapę i rękawice na siedzisku strzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 3 Lutego 2019 Autor Share Napisano 3 Lutego 2019 Wielkie dzięki za dobre słowo! Tymczasem taka sytuacja... Kalki Aviattica z płótnem - polecam, zdecydowanie pozytywne zdziwienie jak dobry to produkt. Jak ktoś będzie ochotę to pewnie niebawem będzie można poczytać więcej u KFS`a kfs-miniatures.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Te rękawiczki są czaderskie, nawet nie pytam jak je zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi