matejson Napisano 25 Sierpnia 2018 Share Napisano 25 Sierpnia 2018 Witajcie, Kolejny żywiczny model, tym razem z firmy Hauler (ex Extratech). Skala 1/72, model prosto z pudełka. Dojdą jeszcze pałąki od plandeki i można malować. Pozdrawiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Sierpnia 2018 Share Napisano 25 Sierpnia 2018 W jakim celu to to miało stalowe koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Sierpnia 2018 Super Moderator Share Napisano 25 Sierpnia 2018 Na ruskie drogi a raczej ich brak Raupen Schleeper Ost czy jakoś tak niemiecka trudna język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 25 Sierpnia 2018 Share Napisano 25 Sierpnia 2018 Radschlepper to właśnie ten ciągnik, ze specjalnymi kołami do babrania się w błocku, Raupenschlepper był gąsienicowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 11 Października 2018 Autor Share Napisano 11 Października 2018 Maluje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Lubie ten pojazd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 21 Października 2018 Autor Share Napisano 21 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 Te paski to trochę popluł aero w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 22 Października 2018 Autor Share Napisano 22 Października 2018 widać, skąd zaczynałem malować kamo ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Tych pasków zapewne nie będzie widać po całym procesie usyfienia pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 No cóż, skala ma swoje ograniczenia niestety, wielu komentujących galerie nie wie, że te modele w72 naprawdę wymagają duuużo więcej pracy w kwestii malowania a zwłaszcza brudzenia. Ja miałem podobne babole choć maluję tamką i pare razy malowałem ponownie....Wg mnie taki kamo nie jest wart tej katorgi bo nie jest aż tak ładny a efekt niepewny, nie wiadomo czy nie prychnie zwłaszcza przy zróżnicowanym kącie malowania:) Ostatnio malowałem Japończyka...całą noc zeszło na maskowanie, ale ładny efekt był wart wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Bardzo Ci to ładnie Matuesz wychodzi śliczna w swojej nienachalnej urodzie konstrukcja... Napisz jak oceniasz jakość tego Haulera i zrób też fajna podstawkę w Twoim stylu. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 25 Października 2018 Autor Share Napisano 25 Października 2018 Michał, Model moim zdaniem jest rewelacyjny, jak widać nawet nie musiał korzystać ze szpachli. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 28 Października 2018 Share Napisano 28 Października 2018 Witam Rzeczywiście spasowanie elementów żywicznych w tym modelu jest imponujące :-) Oczywiście czekam na kolejne foty . I tak na ten moment jest zarombisty ;-) Pozdrawiam K,Sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 2 Listopada 2018 Autor Share Napisano 2 Listopada 2018 Up-date: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Świetni wychodzi Ci to kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi