GenKamyk Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 Witam serdecznie! Kolejny model odhaczony O ile sklejenie i pomalowanie go zajęło mi weekend o tyle podstawka i weathering wlókł się niemiłosiernie. Chyba dopadło mnie to co dopada większość z Was, czyli kombinowanie jak tu porobić jakiś inny model, byle nie kończyć tego No ale się udało, jak to wyszło pozostawiam Waszej ocenie a ja biorę się za sturmtigera bo w końcu wysechł (szkoda gadać ale opiszę w kolejnym warsztacie) 2 Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 Mnie się podoba. Ładnie, klimatycznie, elegancko. Cytuj
majkel1 Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 Witam Ja też,zdecydowanie, na tak. Cytuj
bazylms Napisano 13 Października 2018 Napisano 13 Października 2018 Podoba mi się, szczególnie na fotce z góry widać zróżnicowanie kolorystyczne. Cytuj
GenKamyk Napisano 13 Października 2018 Autor Napisano 13 Października 2018 Dzięki Panowie za komentarze! Bardzo miła gratyfikacja za skończony model Oby tylko następna podstawka nie zajęła 2/3 całego czasu Cytuj
jerzype Napisano 24 Października 2018 Napisano 24 Października 2018 No podstawka super, model też bardzo ładny i brakuje jakiejś figurki, ale reszty bardzo ładna! Cytuj
RKoziarski78 Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 Super! Bardzo lubie te 1/48 czołgi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi