GenKamyk Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Witam serdecznie! Kolejny model odhaczony O ile sklejenie i pomalowanie go zajęło mi weekend o tyle podstawka i weathering wlókł się niemiłosiernie. Chyba dopadło mnie to co dopada większość z Was, czyli kombinowanie jak tu porobić jakiś inny model, byle nie kończyć tego No ale się udało, jak to wyszło pozostawiam Waszej ocenie a ja biorę się za sturmtigera bo w końcu wysechł (szkoda gadać ale opiszę w kolejnym warsztacie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Mnie się podoba. Ładnie, klimatycznie, elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Fajny, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Jestem na tak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Witam Ja też,zdecydowanie, na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Podoba mi się, szczególnie na fotce z góry widać zróżnicowanie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 Dzięki Panowie za komentarze! Bardzo miła gratyfikacja za skończony model Oby tylko następna podstawka nie zajęła 2/3 całego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 No podstawka super, model też bardzo ładny i brakuje jakiejś figurki, ale reszty bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RKoziarski78 Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Super! Bardzo lubie te 1/48 czołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi