GIUSEPPE Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Łajba zrobiona jakiś czas temu, ale dopiero teraz doczekała się fotek. Stary model Dragona w 1/350. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Ładny model, bardzo fajnie wyszło Ci malowanie. Wygląda naturalnie. Szczególnie podoba mi się ta czerń ponieważ nie jest jednolicie czarna, jest taka naturalnie wypłowiała Jedynie zmieniłbym te gałki na coś delikatniekszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Z czystej ciekawości.. Ohio w "papierach" ma taki dziób? Wygląda dziwnie, trochę jak nówka torebka z galanterii. Bardzo odstaje od reszty niezłego modelu. Spróbuj może chociaż na sucho pigmentami go przygasić. No i klapy silosów, czy mogą być tak nierówno otwarte? Z grubych zastrzeżeń - sposób prezentacji, te gałki oraz flaga to niewypał. Psują Ci to całkiem zgrabne cygaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Stery głębokości ustawione na zanurzenie, otwarte silosy ICBM-ów i torpedy wypadające z wszystkich 4 wyrzutni na raz ? Hmmm . Zmalowany nawet całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Stery głębokości ustawione na zanurzenie, otwarte silosy ICBM-ów i torpedy wypadające z wszystkich 4 wyrzutni na raz ? Hmmm . Zmalowany nawet całkiem fajnie. O te silosy i torpedy, to myślę Gała że nie ma co się aż tak czepiać. Rozumiem o co Ci chodzi pod względem rzeczywistości/realiów i nie powiem, że nie masz tutaj racji. Model ma dość prostą bryłę i przypuszczam, że GIUSEPPE chciał go pokazać z najciekawsze strony, poprzez ukazanie jak największej ilości szczegółów. Takie moje małe przemyśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 całkiem fajnie wyszedł chudyhunter ma rację co do "gał" - skoro takie masywne to mogłeś zdecydować się tylko na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Bardzo fajnie pomalowana część podwodna. Mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi