zbigi10000 Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 Spitfire mk I ,dywizjon 602 ,pilotowany przez Osgood Villiers Hanbury,Westhampnett,sierpień 1940. Model wykonany prosto z pudła,dobrze spasowany, nie sprawiał żadnych problemów,no może pomysł projektantów airfixa z mocowaniem podwozia ,jest co najmniej dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 MASAKRA Pokaż chociaż jedno zdjęcie potwierdzające taki stan samolotu - zwłaszcza spodu. Masz chłopie wyobraźnię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 A mnie się to podoba. Nawet bym powiedział, że dół nieco zbyt czysty. Brakuje zwłaszcza obfitych we wszystkich modelach Spitfire wycieków oleju i innych płynów. Co prawda nieco późniejszy model, ale wcześniejsze też tak się brudziły. Zróżnicowanie kolorystyczne dołu może leciutko zbyt intensywne, ale tylko leciutko, ja pewnie bym jeszcze dmuchnął po całości mocno rozcieńczonym bazowym przed brudzeniem, ale to już kwestia gustu. Model bardzo ładny. Z pozdrowieniami Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 26 Października 2018 Autor Share Napisano 26 Października 2018 Dziękuję za komentarze. Muszę przyznać , że jak to się mówi ,popłynąłem z tym brudzeniem,ale postaram się poprawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 27 Października 2018 Share Napisano 27 Października 2018 Nie popłynąłeś, świetnie wyszedł. Góra jest idealna, na spodzie rzeczywiście brakuje wycieków z oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Października 2018 Share Napisano 28 Października 2018 Elegancki samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi