gorlock Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Witam! 1:35 Dragon, Def Model, Academy, Panzer Art, Masterclub, Voyager, Aber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Patrzajcie ludziska kto się pojawił. Zapowiada się piękny teciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 No,no,no, mnogość modyfikacji i dodatków wręcz nakazuje obserwację warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Tylko 2 małe uwagi, wymień osłonę km strzelca bo ta z Dragona mało przypomina oryginał. Dużo lepsza jest z Academy. Wczesne T-34-85 nie miały przewodów do świec dymnych z tyłu kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Jeszcze jedno koła napędowe też inne, wcześniejszy typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 A teraz największy błąd to ma być T-34-85 z fab.112 a płytę tylną użyłeś z fab.183. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Października 2018 Autor Share Napisano 24 Października 2018 Jakos bede musial z tym zyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Życie życiem a przydała by się prawda historyczna. Na tym etapie jeden dzień pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Października 2018 Autor Share Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Rady teoretykow modelarstwa jak zawsze bezcenne. Edytowane 24 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Opinie teoretykow modelarstwa jak zawsze bezcenne. a tak z innej beczki-posiłkujesz się jeszcze jakąś dokumentacją czy tylko tym jednym zdjęciem i popełniasz radosne i jak najbardziej do przyjęcia jak dla mnie s-f ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 24 Października 2018 Autor Share Napisano 24 Października 2018 Dokladnie 4 zdjeciami sie sugerowalem, "az tyle" zdjec tego egzemplarza jest na stronie beutepanzer.ru. Reszta to moja radosna tworczosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Gorlock, nie bądź zły jak ktoś tylko radzi, bo to powinno być cenione. Jeśli wzorujesz się na zdjęciu to takie opinie są bardzo pomocne zwłaszcza kiedy ktoś robi tak zwaloryzowane i zdetalowane modele. Przy okazji wyznam, że bardzo czekam na Tigera z 507 go, pamiętaj:):)Jakieś postępy, czy brak weny?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Oj, ja też zasiadłem z popcornem i niekoniecznie colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Jerzype porady są generalnie ok, ale muszą też trochę realne być. Np to: ... wymień osłonę km strzelca bo ta z Dragona mało przypomina oryginał. Dużo lepsza jest z Academy.Czyli co, kupić model Academy żeby wymienić osłonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Krzysiek, czy w dzisiejszych czasach, w dobie internetu to problem zdobywać części z innych modeli? No proszę Cię, nie dramatyzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Października 2018 Autor Share Napisano 25 Października 2018 Jasne, jeden koles rozczlonkuje swoj zestaw Academy i da mi oslone km strzelca, drugi kopsnie tylna plyte a jakis trzeci posiadacz np miniartowego Su-122 wczesniejsze kola napedowe... Mowmy o rzeczach realnych. Wystarczy mi, ze z wielkim trudem udalo mi sie zdobyc kopulke dowodcy z Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Października 2018 Autor Share Napisano 25 Października 2018 Tiger nadal czeka na malowanie jak wiele innych moich modeli. Gorlock, nie bądź zły jak ktoś tylko radzi, bo to powinno być cenione. Oczywiscie rady sa cenne, jesli tylko sa poparte wiedza i solidnym dorobkiem modelarskim. Rady teoretykow gawedziarzy mnie nie interesuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Jeżeli chodzi o wiedzę to proponuję dołączyć do The T-34 Interst Group. Również znajdziesz tam mój dorobek modelarski z T-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 Piękna robótka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Października 2018 Share Napisano 27 Października 2018 ...a pozwolicie mu wykonać ten model po swojemu, czy będziecie go resocjalizować na siłę?! ...no a teciak fajny, zresztą jak każdy model gorlocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2018 Share Napisano 27 Października 2018 ...a pozwolicie mu wykonać ten model po swojemu, czy będziecie go resocjalizować na siłę?! ...no a teciak fajny, zresztą jak każdy model gorlocka Się z Tobą zgadzam Rafale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Co dalej z tym pięknie zaczętym modelem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi