Matthew Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Czołem! Wyszło jak wyszło ale pokazać wypada. Z pudła prościutko, przeróbki o których nie warto wspominać. Dorzuciłem parę gratów, które z docelową podstawką i figurkami się w minimalny sposób - mam nadzieję - skomponują. Jakieś tam dopieszczanie może i będzie, możliwe, że coś dojdzie, ale generalnie wygląd już się w znaczącym stopniu nie zmieni. Merytoryki nie szukajcie, miało być - jak to u mnie bywa - dla relaksu i rzemiosła. Wspomnieć tylko warto o Stg 44, bo ktoś już się czepiał - https://panzerworld.com/stg-44 Pozdrawiam! Edytowane 3 Kwietnia 2019 przez Matthew Wygaśnięcie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 Wypaśny. Stg eksponowane na wyrost, bo teraz nie było by możliwości zamknięcia włazu. To rzuca się w oczy, ale jest to też jedyny sposób, aby pokazać ten ciekawy wymysł inżynierii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 25 Października 2018 Share Napisano 25 Października 2018 A jaki był zamysł montażu stg w tym włazie? Ostrzał z jakiej pozycji w jakim kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 A jaki był zamysł montażu stg w tym włazie? Ostrzał z jakiej pozycji w jakim kierunku? Do ostrzału po okręgu. Jagdpanzery były bezbronne przeciwko piechocie więc niemcy kombinowali by to zmienić. Autor podał link gdzie było samo jarzmo a tu poniżej widać zamocowany "w środku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Października 2018 Share Napisano 26 Października 2018 Ja z innej beczki. Jarzmo mu się świeci zbyt mocno jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 A poza tym, model jest świetny i bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 3 Listopada 2018 Autor Share Napisano 3 Listopada 2018 Kurde, mam problemy z oświetleniem i robieniem lepszych zdjęć - to jarzmo wcale się w rzeczywistości nie świeci... ;-) A poza tym, model jest świetny i bardzo mi się podoba! Bardzo miło mi to słyszeć, dzięki! Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi