panDespota Napisano 8 Listopada 2018 Share Napisano 8 Listopada 2018 W ten oto sposób zostaje otwarta półeczka Japończyków. Model prosto z pudła. Dorobione we własnym zakresie światła pozycyjne (co prawda nie pomalowane, bo farb clear tamiya nie nabyłem jeszcze) i rurka pitota z igły. Zero przenitowane. Nie tyrałem go bardzo bo to podobno świeże maszyny były. W modelu strasznie skopana osłona silnika, masa szpachlowania. Linie podziału ryte chyba gwoździem. Przy następnym Airfixie z takimi liniami będę musiał rozważyć brak łosza. Malowane Vallejo. Maszyna w malowaniu Saburo Shindo z lotniskowca Akagi, atak na Pearl Harbor. Warsztat http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=62319 Zapraszam do galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 Bardzo mi się podoba !! Podobają mi się te subtelne smaczki malarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 Kolejny świetny model w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 9 Listopada 2018 Share Napisano 9 Listopada 2018 Kolejny świetny model! Gratulejszyns. Linie wgłębne Airfixa - koszmar, co nie wpływa na odbiór tego znakomitego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 Skąd wziąłeś schemat rozmieszczenia nitów? Bardzo mi się podoba Twoja praca..świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 10 Listopada 2018 Share Napisano 10 Listopada 2018 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 11 Listopada 2018 Autor Share Napisano 11 Listopada 2018 13 godzin temu, SAW napisał: Skąd wziąłeś schemat rozmieszczenia nitów? Bardzo mi się podoba Twoja praca..świetny model. Seria Burnin Do. Famous Airplanes of the world 55 - Mitsubishi a6M Zero Model 11-21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Listopada 2018 Share Napisano 11 Listopada 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi