panDespota Napisano 8 Listopada 2018 Napisano 8 Listopada 2018 W ten oto sposób zostaje otwarta półeczka Japończyków. Model prosto z pudła. Dorobione we własnym zakresie światła pozycyjne (co prawda nie pomalowane, bo farb clear tamiya nie nabyłem jeszcze) i rurka pitota z igły. Zero przenitowane. Nie tyrałem go bardzo bo to podobno świeże maszyny były. W modelu strasznie skopana osłona silnika, masa szpachlowania. Linie podziału ryte chyba gwoździem. Przy następnym Airfixie z takimi liniami będę musiał rozważyć brak łosza. Malowane Vallejo. Maszyna w malowaniu Saburo Shindo z lotniskowca Akagi, atak na Pearl Harbor. Warsztat http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=62319 Zapraszam do galerii 1 Cytuj
spiton Napisano 9 Listopada 2018 Napisano 9 Listopada 2018 Bardzo mi się podoba !! Podobają mi się te subtelne smaczki malarskie. Cytuj
bazylms Napisano 9 Listopada 2018 Napisano 9 Listopada 2018 Kolejny świetny model w twoim wykonaniu. Cytuj
Rektor Napisano 9 Listopada 2018 Napisano 9 Listopada 2018 Kolejny świetny model! Gratulejszyns. Linie wgłębne Airfixa - koszmar, co nie wpływa na odbiór tego znakomitego modelu. Cytuj
SAW Napisano 10 Listopada 2018 Napisano 10 Listopada 2018 Skąd wziąłeś schemat rozmieszczenia nitów? Bardzo mi się podoba Twoja praca..świetny model. Cytuj
panDespota Napisano 11 Listopada 2018 Autor Napisano 11 Listopada 2018 13 godzin temu, SAW napisał: Skąd wziąłeś schemat rozmieszczenia nitów? Bardzo mi się podoba Twoja praca..świetny model. Seria Burnin Do. Famous Airplanes of the world 55 - Mitsubishi a6M Zero Model 11-21. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi