bożo wpożo Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 Pokrak gotowy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Ależ pokraka, ale model super, bardzo mi się podoba! Z pozdrowieniami Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Takiego pokraka jeszcze nie widziałem. Ładnie pomalowany. To jakich w końcu mieszanek użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 fajny pomysł.Delikatne malowanko. Nie spodziewałem się ,ze to praca "bożo wpożo" po jakimś czasie się zorientowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 bożo - jak zwykle u Ciebie malowanki i exploatacja mistrzowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 jak na Ciebie, Grzegorz, to nuda....,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi