Demonion Napisano 6 Grudnia 2018 Share Napisano 6 Grudnia 2018 Można się znęcać. Zdjęcia chyba przedobrzyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Zasadniczo fajny modelik, ma swoje minusy, ma plusy, mnie najbardziej bije po oczach kolor tych kanistrow, dziwnie biale i te plamy na "masce", cos tam nie wyszlo najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 16 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2018 W dniu 7.12.2018 o 18:10, michal0281 napisał: Zasadniczo fajny modelik, ma swoje minusy, ma plusy, mnie najbardziej bije po oczach kolor tych kanistrow, dziwnie biale i te plamy na "masce", cos tam nie wyszlo najlepiej. Właśnie uwidoczniło to się na zdjęciu wręcz tragicznie. A miał być delikatny zaciek ale to może być winna intensywności światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Grudnia 2018 Share Napisano 19 Grudnia 2018 Kotek ładny. Kanistry moga pochodzic z innego pojazdu. Na smartfonie nie widze jaki to kolor. Jesli bialy to z zimowej ofensywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 19 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Białe kanistry używane były do przewożenia wody a w kamuflowanych paliwo. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Demonion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Grudnia 2018 Share Napisano 19 Grudnia 2018 A nie przypadkiem z białymi pasami była woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2018 enten tak też były znaczone ale w tym wypadku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 No i fajnie się mnie podoba i cieszę się, że wykonałeś go na wysokim poziomie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Ładny model, faruchy bardzo mi się podobają, plamy słabe ale to juz wiesz, zawsze dlatego cyknąć foty i zobaczyc jak się prezentuje i poprawić, wbrew pozorom zdjęcia pokazuje wszystko jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 22 Grudnia 2018 Share Napisano 22 Grudnia 2018 Świetny model !!! Podoba mi się dbałość o detale przy wykończeniu: zacieki, kurz, rdza..itd. Fajny. Widać, że trochę pojeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Piękne wykonanie. Miałem watpliwości co do umieszczenia kanistów, ale zostało to wyjąśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi