Gerd Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Kolega nie odpuszcza! My tu czekać będziem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 12 Lipca 2019 Autor Share Napisano 12 Lipca 2019 Czekajcie, czekajcie Już mi się kombinowanie włącza jakby tu jednak od czasu do czasu coś przy Antku wydłubać. Może będę robił jakieś kompletne podzespoły, bez montażu wszystkiego w całość. Póki co to oczywista gdybologia, ale chęć szczera jest. Okaże się niebawem, co z tego będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 13 Lipca 2019 Share Napisano 13 Lipca 2019 Czekajcie, czekajcie Już mi się kombinowanie włącza jakby tu jednak od czasu do czasu coś przy Antku wydłubać. Może będę robił jakieś kompletne podzespoły, bez montażu wszystkiego w całość. Póki co to oczywista gdybologia, ale chęć szczera jest. Okaże się niebawem, co z tego będzie. Zrób silnik. I kabinę pilotów Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 20 Listopada 2020 Share Napisano 20 Listopada 2020 Coś z Antkiem udało Ci się ruszyć? Są jakieś widoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWSS Napisano 20 Listopada 2020 Share Napisano 20 Listopada 2020 K..rwa. Przez takich gości jak Kolega Nacktgeboren odechciewa mi się modelarskiej roboty.. Po prostu ja tak nie "umim" i nie będę umiał. Fenomenalna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 W dniu 20.11.2020 o 20:17, MarcinWSS napisał: K..rwa. Przez takich gości jak Kolega Nacktgeboren odechciewa mi się modelarskiej roboty.. Po prostu ja tak nie "umim" i nie będę umiał. Fenomenalna robota! Dokładnie . Ale ja na to patrze z innej perspektywy. Przez takich genialnych modelarzy moge się zająć czymś bardziej pozytecznym ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi