net_sailor Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Czasem sobie dłubię czołdżki dla relaksu. Na razie wychodzi, jak wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 12 Grudnia 2018 Share Napisano 12 Grudnia 2018 Fajnie wyszło, jest jednak kilka ale: Nie przemawia za mną kolor tłumika. Bandaże kół nośnych powinny być czarne, to samo tyczy się koła zapasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2018 Dzięki za komentarz. Powracam do tanków po 20 latach spędzonych w lotnictwie. Na razie to taka mała odskocznia. Tłumik to Tamiyowy puder rust. Może trochę zbyt pomarańczowy, ale chyba ujdzie w tłoku. Bandaże jeszcze się kiedyś poprawi przy okazji, jak będę miał "oponową" farbę na pędzlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Też mam za sobą epizod wrześniowych pojazdów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Ładne maleństwo. Kolorki Hataki bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 13 Grudnia 2018 Share Napisano 13 Grudnia 2018 Ja z kolei bo HATAKI nie próbowałem postawiłem na Mr Hobby.Najlepsza baza pod wrześnie nasze to H79 Sandy Yellow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 To juz byłem przygotowany, to nie sprawdzałem skali, ale malunek jest imponujący !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Fajny Dwubarwiec :)..Malowali tak ? Pytam bo nie mam info o tem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 23 Grudnia 2018 Share Napisano 23 Grudnia 2018 Bardzo fajny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 24 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2018 23 godziny temu, erolo2000 napisał: Fajny Dwubarwiec :)..Malowali tak ? Pytam bo nie mam info o tem. Może jak zabrakło jednej barwy to pomalowali czym było Ja normalnie użyłem trzech kolorów widocznych na zdjęciu - tylko zamiast jasnozielonego trafił mi się khaki. Trochę słabo się odcina, więc może takie wrażenie. Nie robiłem według dokumentacji konkretnego pojazdu tylko poszedłem na żywioł. Dwa wieczory i było po sprawie - czysta radość klejenia :-) Bardziej pojazd służył mi do ćwiczenia technik modelarskich na pancerce, bo miałem długą przerwę z tym tematem. Cieszę się, że niektórym przypadł do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi