KAMIL90 Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Witam. Prezentuje model Panthery G od Dragona w skali 1/35 jest to mój pierwszy model skończony od 2016 roku . Z założenia miał to być model pojazdu z fabryki M.A.N. z 1945 r. ale jak to u mnie bywa plany się zmieniły . Do budowy wykorzystałem model Dragona 6370 Panther G late production , gaśnica ,antena wraz z wieżyczką dowódcy od Panzer Artu , gąsienice Fruil model oraz klamry do narzędzi od Abera. Model malowania zostały wykorzystane farbay Tamyia , MR.Paint oraz Gunze. Model brudzony w większości przy pomocy farb olejnych oraz chemią Ak i Mig . Jestem tego świadom że jeszcze sporo brakuje do zadowalającego efektu , ale wszystkie uwagi będą mile widziane .Pora na zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 super świetny kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 30 Grudnia 2018 Share Napisano 30 Grudnia 2018 Przyznam, ze liczylem na lepszy efekt, moze by troche jeszcze popracowac przy niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 30 Grudnia 2018 Share Napisano 30 Grudnia 2018 Co znaczy liczyłeś - efekt jest taki jaki zrobisz . Można by go bardziej ukurzyć (walki uliczne) a można zostawić jak jest . Camo fajne Up . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Też mam wrażenie, że szczególnie rodzaj kamuflażu daje ogromne możliwości i ma potencjał większy, niż na fotkach w galerii . Dla mnie zbyt sterylny, ale najważniejsze by autorowi się podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Podziel a opinię kolegów. Malowanie bardzo atrakcyjne, ciekawe wykonanie. Jednak można było trochę więcej przy weatheringu podziałać. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Podoba mi się to, że nie jest przewashowany i uwalony jak większość modeli o tematyce drugowojennej.. Zwłaszcza, że niektóre pojazdy nawet nie miały okazji być tak przetyrane.. Podoba mi się szczegółowość i to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi