Grzes Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia 40 minut temu, Artek82 napisał: jak kiedyś podliczyłem połowę swojego składu to już mam dobrego używanego mini vana w tych zabawkach Ale czy taki mini van dałby Ci tyle radości ile taki składzik z modelami? Oczywiście, że nie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Godzinę temu, Artek82 napisał: Szczyż się zatem krótko aby nie widzieć Ja już nie liczę tylko wrzucam w koszty "na życie" Swoją drogą jak kiedyś podliczyłem połowę swojego składu to już mam dobrego używanego mini vana w tych zabawkach Osiwieć mogłyby mi tylko brwi Włosy noszę na krótko, bo nie lubię się z grzebieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia W dniu 1.04.2024 o 15:53, Grzes napisał: No tak, ciepło się zrobiło i muchy zaczynają latać to moze i te w Jeleniej wyleza????? bylem przedwczoraj na lotnisku ale bylo pusciej niz pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia 13 minut temu, BRAVO112 napisał: bylem przedwczoraj na lotnisku ale bylo pusciej niz pusto Nie wiem jak tam u Was, ale u nas na wschodzie chłodno i mokro. Pewnie dlatego much jeszcze nie widać za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 1 minutę temu, Grzes napisał: Nie wiem jak tam u Was, ale u nas na wschodzie chłodno i mokro. Pewnie dlatego much jeszcze nie widać za dużo U nas "bliżej Centrum" również chłodnawo, mokrawo i muchi nie "szybują" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 5 Kwietnia Share Napisano 5 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Kwietnia Autor Share Napisano 7 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 14:38, Sjmport napisał: Byłoby dobrze gdybyś napisał jaki to model.., skala, producent. Bo wiesz... nie każdy musi się znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia 57 minut temu, Grzes napisał: Byłoby dobrze gdybyś napisał jaki to model.., skala, producent. Bo wiesz... nie każdy musi się znać Kilka postów wcześniej pokazywałem co się będzie tworzyć. Tutaj Schneider Grunau Baby IIb AZmodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Takie coś znalazłem: https://www.thingiverse.com/thing:6568049?fbclid=IwAR1rWhx_aB-jI-yWtecw9dNulChS0OoJ_E9DPZouUa1_exHxh2Sfy7U7FZg_aem_AfZu08fCV2aiEhBIbGBfoqXil-bt2AD7K_GFz8hY6APwZ_PAGPmHkCP84aViIyeNLAydpbVgHWRs0HqpWDU0fMwQ Chyba do pobrania i samodzielnego wydruku. Mają trochę szybowców i nawet w 1/72. Ale to chyba całe modele. Edytowane 9 Kwietnia przez Wojtek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia A ten: https://cults3d.com/en/3d-model/various/kr-03-puchatek-glider-sailplane-miniature nasz i ciekawszy, bo do sklejania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia Puchatek miał parę ciekawych malowań Może warto przedstawić temat naszemu mistrzowi od wydruków @Vieh_san i budować, organizować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 3 godziny temu, Grzes napisał: Puchatek miał parę ciekawych malowań Może warto przedstawić temat naszemu mistrzowi od wydruków @Vieh_san i budować, organizować. Nie przesadzajmy ;D jakbym miał chwilę to bym mógł przysiąść, ale teraz krucho u mnie z czasem, bo jeszcze dodatkowo w wolnym czasie zajmuję się odrestaurowywaniem mojej jawki mustang. Właściwie każdy wolny dzień spędzam w garażu na razie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2 minuty temu, Vieh_san napisał: Nie przesadzajmy Nie przesadzam. Fakty stwierdzam. Nie musisz od razu robić. Zerknij czy ten Puchatek wart jest zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia " patyki " to nie moja dzialka, ale pozwole sobie wkleic link PZL KR-03 Puchatek - PiotrP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 9 godzin temu, Vieh_san napisał: Nie przesadzajmy 9 godzin temu, Grzes napisał: Nie przesadzam. Fakty stwierdzam Dokładnie 9 godzin temu, Vieh_san napisał: jakbym miał chwilę to bym mógł przysiąść, ale teraz krucho u mnie z czasem My wiernie poczekamy aż się najeździsz Jawką i uraczysz nas potem nowymi patyczakami 10 godzin temu, Vieh_san napisał: odrestaurowywaniem mojej jawki mustang. Właściwie każdy wolny dzień spędzam w garażu Temat znany bo w czasach covidozy ojciec dłubał przy swoim Junaku M10 i przywróciliśmy podzaidkowego rometowskiego Komara do życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia 10 godzin temu, Vieh_san napisał: w wolnym czasie zajmuję się odrestaurowywaniem mojej jawki mustang 3 minuty temu, Artek82 napisał: w czasach covidozy ojciec dłubał przy swoim Junaku M10 i przywróciliśmy podzaidkowego rometowskiego Komara do życia O kurcze, my s jednej bandy! U mnie na remont w bliżej nieokreślonej przyszłości czeka SHL M11 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 3 minuty temu, Grzes napisał: O kurcze, my s jednej bandy! No może ja niekoniecznie, ale mimochodem przy tym i tak uczestniczę Zawsze co 4 łapy to nie 2 Zapomniałbym jeszcze o odrestaurowanym pobabciowym składaku Romet Uniwersal wersja eksportowa 2 biegowa z oponami bella bianca Ale dobra bo uciekamy od tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia 1 minutę temu, Artek82 napisał: Ale dobra bo uciekamy od tematu... To wracamy: @Vieh_san jaka diagnoza co do Puchatka? Wchodzimy w to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Teraz, Grzes napisał: To wracamy: @Vieh_san jaka diagnoza co do Puchatka? Wchodzimy w to? @Grzesnie naciskaj bo @Vieh_sansię wkurzy i odjedzie jeszcze nam w siną dal na motórze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 4 godziny temu, Artek82 napisał: @Grzesnie naciskaj bo @Vieh_sansię wkurzy i odjedzie jeszcze nam w siną dal na motórze Dostanę natchnienia to się za to wezmę ;D Na razie jak jest ładna pogoda to staram się wykorzystać na dworze. Myślę, że Puchatek się nadaje, ogon zrobić lity od momentu przejścia z kadłuba, przód podzielić na pół i oddzielnie: skrzydła, ster wysokości, płoza, koło i owiewka koła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 1 godzinę temu, Vieh_san napisał: Na razie jak jest ładna pogoda to staram się wykorzystać na dworze. U na się mówi "na polu", no i oczywiście chodźże, weźże . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 34 minuty temu, barszczo napisał: U na się mówi "na polu", no i oczywiście chodźże, weźże . Byłem 100% pewny, że taki komentarz się pojawi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia 4 godziny temu, Vieh_san napisał: Myślę, że Puchatek się nadaje, ogon zrobić lity od momentu przejścia z kadłuba, przód podzielić na pół i oddzielnie: skrzydła, ster wysokości, płoza, koło i owiewka koła. Juhuuuuuuuuuuuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia ale wy wiecie chyba, ze Puchatek byl nieudanym szybowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi