jan-kol Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, pomyślałem, że pochwalę się swoim nowym projektem i zrobię jakąś relację z budowy. Przedmiotem jest polska koparka firmy "Waryński" o symbolu K611. Udało mi się taką złapać w Sochaczewie, ponieważ zawsze mi się podobała-to kolejny pojazd z dziejów PRL. Parę zdjęć z neta jak to wygląda w oryginale i fotki z budowy. Oczywiście to jest prototyp, niepozbawiony jakiś mniejszych lub większych wad. Blaszki fototrawione i wydruki 3D mojego projektu. Dla wielbicieli tego typu klimatów modelarskich od razu mówię, że zestaw do montażu jest możliwy, a reszta na priv. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez jan-kol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Super temat i świetne wykonanie. Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 Bardzo ciekawy temat , włąśnie takową kopareczkę mam w planach więc chętnie podpatrzę postępy w budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 19 Marca 2019 Autor Share Napisano 19 Marca 2019 Prace w toku. Rama i wózek jezdny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 O, a co to za patent z meszkiem? Nie widziałem jeszcze takiego świetnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Może ten mech to trawa Polak 1mm? Zgadłem? Znakomity pomysł i projekt, trzymam kciuki za powodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 20 Marca 2019 Autor Share Napisano 20 Marca 2019 To drobna gąbka z Landscapes in detail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Zużycie wygląda świetnie. Mistrzu nauczaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Dzięki Trochę zaniedbałem swoje foto relacje modelarskie. Wrzucam zdjęcia gotowego już modelu Trochę już leciwa historia, ale lepiej późno niż wcale. Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez jan-kol 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Jak zwykle klasa , uwielbiam takie dioramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 BOMBOWA KOPARA !!!!! podstawka też świetna jedyne co dziwnie wygląda to te "łupiny" na drodze - jeśli to miał być jakiś pokruszony beton to wyszło b.nienaturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-kol Napisano 19 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) No wiem, że trochę nienaturalnie, na razie nie mam pomysłu na ich poprawienie, jakoś jeszcze nie ogaranąłem realistycznego odtworzenia gołej ziemi Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez jan-kol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Nie spóźniłem się? To ogłoszenie o sprzedaży jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Toż to fotomontaż jakiś jest... Koparka swoją drogą, ale te BECZKI! Jak prawdziwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 19 Kwietnia 2021 Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Wrzuć fotki ukończonego do galerii - fajnie będzie na coś takiego popatrzeć w odpowiednim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Brak mi tu tylko pustych butelek,pogniecionych puszek po napojach i paczek po papierosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi