Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Duża bestia ale części  mało, co ma  z tego wyjść ? jeszcze nie wiem ale najpierw wersja prawie salonowa a później improwizacja w kierunku gun-truck czy inny technicals

IMG_20190114_175617.jpg

Napisano

Model w zasadzie wekkendowy, chociaż szczerze powiedziawszy to średnio każda z cześci a w zasadzie podzespoły trafiały do "kreta" co najmniej 3 razy ale to z powodu mojego braku doświadczenia z błyszczącymi powłokami malarskimi..

IMG_20190115_183250.jpg

Napisano

I tak, acha grill i zderzak tylko na plastelinie, koła jeszcze nie brudzone itd ....

IMG_20190124_055834.jpg

Napisano

acha, do chromowania użyłem czegoś takiego za 19 zł od puszki z "merlin monroe"

IMG_20190114_201746.jpg

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Hmmm,  myślałem kiedyś o nim, ale w wersji takiej

3309DC12-2426-4873-A3F5-090B234338FD.jpeg

3D6C2767-2256-480C-90FB-DB820CA99F36.jpeg

0142E892-CB04-48CC-9367-C27A955710ED.jpegTrochę się może jednak pospieszyłeś, bo z Twojego modelu można było zrobić takiego potwora

4525DB3C-DA2A-4F4D-877A-0234DDB72F60.jpeg

Edytowane przez makinen
Napisano
2 godziny temu, kubisz napisał:

Tu masz trochę inspiracji: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=240910. M.in. takie coś:

131_0703_12_z+ford_f350+side_view_iraq.j

Bardzo fajnie wyszło to co zrobiłeś, tylko chrom taki lekko nie chromowy. No i popraw tego "Forfa" w temacie :super: 

THX  :)

W zestawie są felgi jak na zdjeciu jako drugi wariant, podobnie z progiem pod drzwiami, drugi jest (tylko) podobny od tego opublikowanego, szczerze powiedziawszy widząc gdzieś to zdjecie podświadomie kierowałem sie nim w wyborzek koloru, tylko pamietam gdzieś na forum dyskusję i konkluzja, że w pudełku jest inna niz na zdjeciu wersja, zresztą i rura wydechowa i zderzak tylny i oznaczenia marki itd. są inne niż w pudełki. Polecam ten zestaw, skleja sie świetnie, części pasują a poza tym przemyslanie zaprojektowali połączenie szyby znętrze, duzo szkła itd.  Przy okazji odkryłem patent i całe zaczernienie, montaż szyb malowałem flamastrem do opisywania płyt cd/dvd ...

Napisano

No cóż, trzeba wziąć się za wersje militarną, inspirując się "czerwonym" wydłubałem "baszte" ze zdjęcia wynika ze ma podwójne ściany na szerokość nadkola, co zgadza się z szerokością pudła, skrzynki amunicyjnej do PK. a wiec z "fipsa" i wstępnie trysniete podkładem na czerwono ....  niestety skończył sie zapas "pk" więc stanąłem i kombinuję skąd skanibalizować...

IMG_20190126_143021.jpg

Napisano

Podstawka :)  też o tym myślę, ale nie skończyłem swojej poprzedniej makiety, więc najpierw poprzednia, chociaż kto wie ..