chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 W ramach nudów i odskoczni od gąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 Coś takiego kupiłem i w zasadzie od razu zasiadłem do klejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 Duża bestia ale części mało, co ma z tego wyjść ? jeszcze nie wiem ale najpierw wersja prawie salonowa a później improwizacja w kierunku gun-truck czy inny technicals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 Model w zasadzie wekkendowy, chociaż szczerze powiedziawszy to średnio każda z cześci a w zasadzie podzespoły trafiały do "kreta" co najmniej 3 razy ale to z powodu mojego braku doświadczenia z błyszczącymi powłokami malarskimi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 Dziś rano wygląda tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 I tak, acha grill i zderzak tylko na plastelinie, koła jeszcze nie brudzone itd .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 "... i parkowanie zadem.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 acha, do chromowania użyłem czegoś takiego za 19 zł od puszki z "merlin monroe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 CKM na pakę..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Hmmm, myślałem kiedyś o nim, ale w wersji takiej Trochę się może jednak pospieszyłeś, bo z Twojego modelu można było zrobić takiego potwora Edytowane 24 Stycznia 2019 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Tu masz trochę inspiracji: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=240910. M.in. takie coś: Bardzo fajnie wyszło to co zrobiłeś, tylko chrom taki lekko nie chromowy. No i popraw tego "Forfa" w temacie Edytowane 24 Stycznia 2019 przez kubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 2 godziny temu, kubisz napisał: Tu masz trochę inspiracji: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=240910. M.in. takie coś: Bardzo fajnie wyszło to co zrobiłeś, tylko chrom taki lekko nie chromowy. No i popraw tego "Forfa" w temacie THX :) W zestawie są felgi jak na zdjeciu jako drugi wariant, podobnie z progiem pod drzwiami, drugi jest (tylko) podobny od tego opublikowanego, szczerze powiedziawszy widząc gdzieś to zdjecie podświadomie kierowałem sie nim w wyborzek koloru, tylko pamietam gdzieś na forum dyskusję i konkluzja, że w pudełku jest inna niz na zdjeciu wersja, zresztą i rura wydechowa i zderzak tylny i oznaczenia marki itd. są inne niż w pudełki. Polecam ten zestaw, skleja sie świetnie, części pasują a poza tym przemyslanie zaprojektowali połączenie szyby znętrze, duzo szkła itd. Przy okazji odkryłem patent i całe zaczernienie, montaż szyb malowałem flamastrem do opisywania płyt cd/dvd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2019 Niech będzie z nadbudówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 Super Będzie podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 No cóż, trzeba wziąć się za wersje militarną, inspirując się "czerwonym" wydłubałem "baszte" ze zdjęcia wynika ze ma podwójne ściany na szerokość nadkola, co zgadza się z szerokością pudła, skrzynki amunicyjnej do PK. a wiec z "fipsa" i wstępnie trysniete podkładem na czerwono .... niestety skończył sie zapas "pk" więc stanąłem i kombinuję skąd skanibalizować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2019 Podstawka :) też o tym myślę, ale nie skończyłem swojej poprzedniej makiety, więc najpierw poprzednia, chociaż kto wie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi