Tap-chan Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Gratulacje, wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Dla mnie bomba. Gratuluję świetnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Marcino a co te OCP tak siadło?? Ogólnie elegancko. Odezwę się niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 3 Lutego 2019 Share Napisano 3 Lutego 2019 Model pięknie wyeksponowany i ładniutki ,drażnią mnie jednak ogromne belki pod kolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucina Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Dla mnie bajka, do tego płyta robi swoje. dla mnie 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 4 Lutego 2019 Autor Share Napisano 4 Lutego 2019 W dniu 30.01.2019 o 12:36, kalisz76 napisał: Cześć. Jak zwykle świetne wykonanie do czego już się przyzwyczaiłem i nie ma się co rozpisywać, że w każdym aspekcie pełna profeska. Jaka jest wysokość trawki, którą użyłeś do podstawki? Trawka tak gdzieś 3mm. Kupiłem dawno temu woreczek i od czasu do czasu uda się gdzieś wykorzystać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly1904 Napisano 7 Lutego 2019 Share Napisano 7 Lutego 2019 Wygląda obłędnie! Ciekawi mnie jakich dokładnie farb użyłeś do malowania kamuflażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 Dopiero teraz zauważyłem - malowałem Vallejo Air Russian Colors Su-27 "Flanker" from 80 s to Present Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Sierpnia 2019 Share Napisano 3 Sierpnia 2019 Znakomity !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi