ucina Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Witam wszystkich, Moja pierwsza galeria na tym forum. Swoja zabawę z modelarstwem rozpocząłem około roku temu. Model doskonale znany każdemu, zestawowo bogaty w detale i naprawde godny polecenia, momentami wymagajacy, ale nie jakis ekstremalnych umiejętności. Malowany zestawem Hataki dedykowanym pod Su-33, Tamkami, Gunziakami i Alcladami. Rozważam jeszcze dołożenie biżuterii, ale póki co jest to kwestia do przemyślenia. Model czysto pudełkowy dolozone tylko ocp od modelmastera. Hamulec nie wklejony, idealnie się domyka, jak widać to na zdjęciach możliwość odtworzenia na siłowniku lub zamknięty. Podziękowania dla smialusa i moraleza za wsparcie i ostrą krytykę jak i pomoc merytoryczną podczas budowy Galeria poniżej, zapraszam do ogladania i komentowania Edytowane 17 Lutego 2019 przez ucina 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 Mi się bardzo podoba. A i sama maszyna ma piękne kształty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 Bardzo fajnie zrobiony model, szczególnie że modelarstwem zajmujesz się dopiero od roku. Świetny Su-33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Piękny samolot dla mnie byłby jeszcze ładniejszy ze schowanym hamulcem Aero na grzbiecie. Model prezentuje się bardzo dobrze. Edytowane 20 Lutego 2019 przez KRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucina Napisano 18 Lutego 2019 Autor Share Napisano 18 Lutego 2019 Dzięki Panowie za komentarze, budujące słowo zawsze się przyda przed kolejnymi projekcikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Super samolot , super model , super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Pięknie wykonany model. Może dorzuć jeszcze ze 2/4 pociski będzie wyglądał bardziej bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucina Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 Właśnie coś może pod skrzydła dorzucę, ale walczę sam ze sobą póki co wiec dopóki na 100% się nie zdecyduje to zostaje na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi