Przemek Przybulewski Napisano 18 Lutego 2019 Share Napisano 18 Lutego 2019 Ostatni skończony model i ósmy mój samolot - długo się zeszło od rozpoczęcia prac do finiszu jednak oto i jest. Sam model całkiem ok, miejscami dał się we znaki, ale sklejałem już gorsze. Malowanie typu "wrap-around", szaro-szare. Zapraszam do oglądania i komentowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Lutego 2019 Autor Share Napisano 18 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 18 Lutego 2019 przez Przemek Przybulewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Lutego 2019 Autor Share Napisano 18 Lutego 2019 Więcej dodać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Lutego 2019 Share Napisano 18 Lutego 2019 Bardzo miły dla oka model, ale brakuje zdjęć całego modelu, żeby to ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Lutego 2019 Autor Share Napisano 19 Lutego 2019 W dniu 18.02.2019 o 10:50, Solo napisał: Bardzo miły dla oka model, ale brakuje zdjęć całego modelu, żeby to ocenić. Dzięki - niestety innych zdjęć nie mam i nie będę miał. Korsarz odleciał jakiś czas temu do nowego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Wygląda zaiste atrakcyjnie, ale zauważyłem jeden poważny błąd merytoryczny: lotki na obu skrzydłach są w dół, a tak nie ma. Jak jedna w dół, to druga w górę, taka zasada. Może w nowym domu nie będzie przechyleń Poza tym bardzo ładne malowanie, moje ulubione na A-7D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 20 Lutego 2019 Autor Share Napisano 20 Lutego 2019 18 godzin temu, shadowmare napisał: Fajnie wyszedł. Dzięki wielkie. 16 godzin temu, JJ62 napisał: Wygląda zaiste atrakcyjnie, ale zauważyłem jeden poważny błąd merytoryczny: lotki na obu skrzydłach są w dół, a tak nie ma. Jak jedna w dół, to druga w górę, taka zasada. Może w nowym domu nie będzie przechyleń Poza tym bardzo ładne malowanie, moje ulubione na A-7D Dzięki, ale szkoda, że wcześniej nie pisałeś, dało by się to może jakoś poprawić. Mnie się podobają dwa, to i pustynne - ale wybrałem to bo jakoś wolę chyba szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi