tombie01 Napisano 19 Lutego 2019 Napisano 19 Lutego 2019 Taki ziłek w skali 72 - na podstawkę nie zwracajcie uwagi raz że nie skończona to początek mojej drogi z ta szeroka dziedzina modelarstwa 1 Cytuj
Daniel_ Napisano 19 Lutego 2019 Napisano 19 Lutego 2019 Bardzo ładny. Gratulacje. Obicia w sam raz. Paka ładnie wycienowana i pobrudzona , własciwie wygląda jak dobrze wysprzątana. Super. Cytuj
Cypis Napisano 19 Lutego 2019 Napisano 19 Lutego 2019 Bardzo ładny model. Jak Ził w drodze to tylko brakuje kierowcy i jakiś bambetli na pace. Cytuj
Michal_G Napisano 20 Lutego 2019 Napisano 20 Lutego 2019 Bardzo ładny. Brakuje co najwyżej liny od wyciągarki z hakiem na końcu, najczęściej zaczepionym o hak na zderzaku. Może jeszcze ew. mocniejszy wash na oponach by się przydał, ale możliwe że na fotkach go nie widać. Ciekawa idea z brudnym kołem zapasowym - przed chwilą złapali kapcia i zmienili. 1 Cytuj
zakurzony Napisano 20 Lutego 2019 Napisano 20 Lutego 2019 Podoba się, szczególnie weathering pierwsza klasa Cytuj
tombie01 Napisano 21 Lutego 2019 Autor Napisano 21 Lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 11:15, Michal_G napisał: Bardzo ładny. Brakuje co najwyżej liny od wyciągarki z hakiem na końcu, najczęściej zaczepionym o hak na zderzaku. Może jeszcze ew. mocniejszy wash na oponach by się przydał, ale możliwe że na fotkach go nie widać. Ciekawa idea z brudnym kołem zapasowym - przed chwilą złapali kapcia i zmienili. Tak Michale jakoś mnie natchnęło na ten zapas - wszyscy robią czysty - no cóz ja kombinowałem raczej aby ko przykurzyć na inny kolor niż koła na osiach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi