tombie01 Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Taki ziłek w skali 72 - na podstawkę nie zwracajcie uwagi raz że nie skończona to początek mojej drogi z ta szeroka dziedzina modelarstwa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel_ Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Bardzo ładny. Gratulacje. Obicia w sam raz. Paka ładnie wycienowana i pobrudzona , własciwie wygląda jak dobrze wysprzątana. Super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypis Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Bardzo ładny model. Jak Ził w drodze to tylko brakuje kierowcy i jakiś bambetli na pace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Asfalt zupełnie jak u nas, he, he. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Bardzo ładny. Brakuje co najwyżej liny od wyciągarki z hakiem na końcu, najczęściej zaczepionym o hak na zderzaku. Może jeszcze ew. mocniejszy wash na oponach by się przydał, ale możliwe że na fotkach go nie widać. Ciekawa idea z brudnym kołem zapasowym - przed chwilą złapali kapcia i zmienili. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Podoba się, szczególnie weathering pierwsza klasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombie01 Posted February 21, 2019 Author Share Posted February 21, 2019 W dniu 20.02.2019 o 11:15, Michal_G napisał: Bardzo ładny. Brakuje co najwyżej liny od wyciągarki z hakiem na końcu, najczęściej zaczepionym o hak na zderzaku. Może jeszcze ew. mocniejszy wash na oponach by się przydał, ale możliwe że na fotkach go nie widać. Ciekawa idea z brudnym kołem zapasowym - przed chwilą złapali kapcia i zmienili. Tak Michale jakoś mnie natchnęło na ten zapas - wszyscy robią czysty - no cóz ja kombinowałem raczej aby ko przykurzyć na inny kolor niż koła na osiach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts