tombie01 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Taki ziłek w skali 72 - na podstawkę nie zwracajcie uwagi raz że nie skończona to początek mojej drogi z ta szeroka dziedzina modelarstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Bardzo ładny. Gratulacje. Obicia w sam raz. Paka ładnie wycienowana i pobrudzona , własciwie wygląda jak dobrze wysprzątana. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Bardzo ładny model. Jak Ził w drodze to tylko brakuje kierowcy i jakiś bambetli na pace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Asfalt zupełnie jak u nas, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Bardzo ładny. Brakuje co najwyżej liny od wyciągarki z hakiem na końcu, najczęściej zaczepionym o hak na zderzaku. Może jeszcze ew. mocniejszy wash na oponach by się przydał, ale możliwe że na fotkach go nie widać. Ciekawa idea z brudnym kołem zapasowym - przed chwilą złapali kapcia i zmienili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Podoba się, szczególnie weathering pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2019 Autor Share Napisano 21 Lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 11:15, Michal_G napisał: Bardzo ładny. Brakuje co najwyżej liny od wyciągarki z hakiem na końcu, najczęściej zaczepionym o hak na zderzaku. Może jeszcze ew. mocniejszy wash na oponach by się przydał, ale możliwe że na fotkach go nie widać. Ciekawa idea z brudnym kołem zapasowym - przed chwilą złapali kapcia i zmienili. Tak Michale jakoś mnie natchnęło na ten zapas - wszyscy robią czysty - no cóz ja kombinowałem raczej aby ko przykurzyć na inny kolor niż koła na osiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi