GenKamyk Napisano 4 Marca 2019 Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Witam serdecznie i zapraszam do oglądania piątego już skończonego przeze mnie pojazdu (rozgrzebanych mam tyle samo;) Podstawka miała doczekać się jeszcze lampy ulicznej, plakatów, śmieci itp oraz miałem ją bardziej urozmaicić. Niestety spieszyłem się na Bytom i jeszcze dźwig malowałem w sobotę rano Jako że dostałem nagrodę to chciałem Wam podziękować z tego miejsca. Bardzo mi pomogliście przez te dwa lata i dzięki Wam nauczyłem się malować i kleić modele. Obserwując to co się dzieje na grupach facebookowych uświadamiam sobie, że nie ma innych sposobów na przyzwoity model niż krytyka ze strony doświadczonych kolegów i wsparcie merytoryczne takich osób jak m.in Krzysztof. Jeszcze raz dzięki Edytowane 4 Marca 2019 przez GenKamyk 4 Cytuj
bazylms Napisano 4 Marca 2019 Napisano 4 Marca 2019 Gratki za nagrodę. Wykonany ładnie, ale dopracuj jeszcze tę podstawkę zgodnie z tym co pisałeś i będzie elegancko. 1 Cytuj
Markuz Napisano 15 Marca 2019 Napisano 15 Marca 2019 Bardzo mi się model podoba. Podstawka fajnie skomponowana jednak w mojej opinii brakuje kilku pozorantów. 1 Cytuj
michal0281 Napisano 15 Marca 2019 Napisano 15 Marca 2019 Jakos przegapilem galerie. Model super no i podstawka tez fajna. 1 Cytuj
hamp Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 Fajny. Dźwig wystawiony, aż prosi się postawić obok jakieś skrzynie i pocisk (-i) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi