GenKamyk Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Witam serdecznie i zapraszam do oglądania piątego już skończonego przeze mnie pojazdu (rozgrzebanych mam tyle samo;) Podstawka miała doczekać się jeszcze lampy ulicznej, plakatów, śmieci itp oraz miałem ją bardziej urozmaicić. Niestety spieszyłem się na Bytom i jeszcze dźwig malowałem w sobotę rano Jako że dostałem nagrodę to chciałem Wam podziękować z tego miejsca. Bardzo mi pomogliście przez te dwa lata i dzięki Wam nauczyłem się malować i kleić modele. Obserwując to co się dzieje na grupach facebookowych uświadamiam sobie, że nie ma innych sposobów na przyzwoity model niż krytyka ze strony doświadczonych kolegów i wsparcie merytoryczne takich osób jak m.in Krzysztof. Jeszcze raz dzięki Edytowane 4 Marca 2019 przez GenKamyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 Gratki za nagrodę. Wykonany ładnie, ale dopracuj jeszcze tę podstawkę zgodnie z tym co pisałeś i będzie elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Bardzo mi się model podoba. Podstawka fajnie skomponowana jednak w mojej opinii brakuje kilku pozorantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Jakos przegapilem galerie. Model super no i podstawka tez fajna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 27 Kwietnia 2019 Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Fajny. Dźwig wystawiony, aż prosi się postawić obok jakieś skrzynie i pocisk (-i) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi