KRL Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Tym razem kolejna próba wykonania modelu z czasów IIWŚ,. Na szczęście nie jest to model Spitfire więc patrzenie na ten samolot nie sprawia mi problemów a nawet muszę przyznać że ogólnie ta masywna sylwetka przypadła mi do gustu. W kwestiach merytorycznych nie mam pojęcia jak samolot z czasów IIWŚ powinien być wykonany więc zrobiłem go wedle własnego uznania. Podpowiedziano mi że błędem z mojej strony jest pozostawienie koloru kamuflażu za fotelem pilota pod osłoną kabiny - faktycznie na zdjęciach innych modeli to miejsce jest zwykle czarne. Model to Hasegawa 1:48 Tyle gadaniny;: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wachmistrz Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Bardzo fajny Typhoon. Mocno zmęczony ale fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted March 13, 2019 Author Share Posted March 13, 2019 24 minuty temu, Wachmistrz napisał: Bardzo fajny Typhoon. Mocno zmęczony ale fajny. Mocno zmęczony? A miałem wrażenie że nie jest zbyt mocno zmęczony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenzan Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Jest ciut styrany, ale bez przesady. Duży plus za wykonanie, zwłaszcza, że II WŚ to nie Twoja bajka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Styrany z umiarem i dla tego fajnie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRL Posted March 14, 2019 Author Share Posted March 14, 2019 Wielkie dzięki, mam ten samolot w większej skali i nie wiedziałem czy w ogóle brać się za to ale jak nie jest zle to wezmę go na warsztat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlb Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Świetnie zrobiony samolot. Styrany gustem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts