KRL Napisano 13 Marca 2019 Share Napisano 13 Marca 2019 Tym razem kolejna próba wykonania modelu z czasów IIWŚ,. Na szczęście nie jest to model Spitfire więc patrzenie na ten samolot nie sprawia mi problemów a nawet muszę przyznać że ogólnie ta masywna sylwetka przypadła mi do gustu. W kwestiach merytorycznych nie mam pojęcia jak samolot z czasów IIWŚ powinien być wykonany więc zrobiłem go wedle własnego uznania. Podpowiedziano mi że błędem z mojej strony jest pozostawienie koloru kamuflażu za fotelem pilota pod osłoną kabiny - faktycznie na zdjęciach innych modeli to miejsce jest zwykle czarne. Model to Hasegawa 1:48 Tyle gadaniny;: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 13 Marca 2019 Share Napisano 13 Marca 2019 Bardzo fajny Typhoon. Mocno zmęczony ale fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Marca 2019 Autor Share Napisano 13 Marca 2019 24 minuty temu, Wachmistrz napisał: Bardzo fajny Typhoon. Mocno zmęczony ale fajny. Mocno zmęczony? A miałem wrażenie że nie jest zbyt mocno zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 14 Marca 2019 Share Napisano 14 Marca 2019 Jest ciut styrany, ale bez przesady. Duży plus za wykonanie, zwłaszcza, że II WŚ to nie Twoja bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Marca 2019 Share Napisano 14 Marca 2019 Styrany z umiarem i dla tego fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Marca 2019 Autor Share Napisano 14 Marca 2019 Wielkie dzięki, mam ten samolot w większej skali i nie wiedziałem czy w ogóle brać się za to ale jak nie jest zle to wezmę go na warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Świetnie zrobiony samolot. Styrany gustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 17 Marca 2019 Share Napisano 17 Marca 2019 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi