crustian Napisano 30 Maja 2019 Autor Share Napisano 30 Maja 2019 (edytowane) 4 godziny temu, LordDisneyland napisał: Cały czas się zastanawiam, jak te bidne podwozie ze szprychowymi kółkami od roweru Pelikan utrzyma taki kawał plastiku. A ty, zamiast kleić szybciutko i poznać odpowiedź na to niebagatelne pytanie , zaliczasz imprezę za imprezą jak jakiś kaowiec -stachanowiec Też dumam nad tym patrząc na te szprychy... no widzisz ale ta imprezka była ważna i bardzo i wielki pokłon dla chłopaków...w Inie można było zobaczyć mi-24, mi-2 i głuszca a w Koszalinie suczki tralalala my znamy wasze sztuczki... lalalala... więc były priorytety o patrzaj no: Edytowane 30 Maja 2019 przez crustian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Maja 2019 Share Napisano 30 Maja 2019 O kurcze! Tymi zdjęciami jesteś usprawiedliwiony. A te Su gdzie stały? W Świdwinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 31 Maja 2019 Autor Share Napisano 31 Maja 2019 W dniu 30.05.2019 o 17:10, Grzes napisał: O kurcze! Tymi zdjęciami jesteś usprawiedliwiony. A te Su gdzie stały? W Świdwinie? Jakoś tak...toć w Powidzu już od dawna nie stoją to masz 2 bonusowe,cały album u mnie fb jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Tym razem była Babaryba2019... więc znów nie posunęło się nic do przodu...w tygodniu i czasu za bardzo nie ma...bo i po 8godzinach składania samolotów w 1:1 nie ma też chęci na inne skale, ale obiecuję, że przy najbliższej wolnej odzipce coś podłubie. tymczasem o: 2 zdjęcia z 1025 jakie udało mi się poczynić na festiwalu warszawskim Edytowane 10 Czerwca 2019 przez crustian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Lipca 2019 Autor Share Napisano 14 Lipca 2019 wiec , że coś się dzieje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 30 Lipca 2019 Autor Share Napisano 30 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Września 2019 Autor Share Napisano 15 Września 2019 drobnica i "drzwi do lasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Września 2019 Share Napisano 20 Września 2019 Piękne! Powodzenia dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 jakiś krzywy...coś...cza było się namęczyć z prostowaniem...tłumacze weź się wyprostuj nie garb się to nie...musiałem zastosować środki perswazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 No, wreszcie coś widać! Będzie kawał maszyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 A Zwieno ktoś tu robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 W dniu 23.09.2019 o 14:52, WujekAlice napisał: A Zwieno ktoś tu robił? raczej nie... natomiast u mnie jak to bywa woziłem się trochę jako sędzia... Łask, Bielsko-Biała...niestety Szczecin odpadnie, więc może coś "grzebnę" dalej w nadchodzącą odzipkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 3 Października 2019 Autor Share Napisano 3 Października 2019 (edytowane) ...a jeszcze dodam, że B-B nie było wycieczki do bazy lotniczej ale organizatorzy zadbali o emocje Edytowane 3 Października 2019 przez crustian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 Fajnie, tylko ja bym wolał zobaczyć co tam dalej z Tupolewem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 No to już wiadomo czemu warsztat stoi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 No, stoi, warsztat... też... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Października 2019 Share Napisano 3 Października 2019 (edytowane) 3 godziny temu, crustian napisał: Siedzi na torach króliczek i je marchewkę. W pewnym momencie przejechał pospieszny i obciął królikowi tyłek. Biedak zaczął szukać swojej tylnej części ciała, zaglądał pod podkłady i inne dziury, oglądał szyny. I znowu "przeleciał" pospieszny i obciął królikowi głowę. Morał: Nie oglądaj się za dupami bo stracisz głowę ! Pozostaje mieć nadzieję że tym razem ucierpiał tylko warsztat Tupolewa oczywiście a nie ten z .................. Edytowane 3 Października 2019 przez abtb 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Ja rozumiem, że panienki ,ale jak się zaczęło warsztat i to taki to chyba wypadałoby skończyć? Bo tak nie po chrześcijańsku zostawić widzów z wywieszonymi ozorami z ciekawości "co dalej będzie?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 12 godzin temu, WujekAlice napisał: jak się zaczęło warsztat i to taki to chyba wypadałoby skończyć? Oj tam zaraz takie dąsy. Takim warsztatem to się trzeba delektować i smakować jak ostatnim kieliszkiem "ogórkowej" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 A ile się można delektować? Już się podelektowałem, przetrawiłem i chcę jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 19 godzin temu, WujekAlice napisał: Ja rozumiem, że panienki ,ale jak się zaczęło warsztat i to taki to chyba wypadałoby skończyć? Bo tak nie po chrześcijańsku zostawić widzów z wywieszonymi ozorami z ciekawości "co dalej będzie?" ale ja jestem ateistą... 6 godzin temu, WujekAlice napisał: A ile się można delektować? Już się podelektowałem, przetrawiłem i chcę jeszcze. będzie będzie cierpliwość to piękna cecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 7 godzin temu, abtb napisał: Oj tam zaraz takie dąsy. Takim warsztatem to się trzeba delektować i smakować jak ostatnim kieliszkiem "ogórkowej" "ogórkowa" była wyśmienita, szkoda, że to była ostatnia butelczyna... bedem płakał i łkał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Godzinę temu, crustian napisał: ale ja jestem ateistą... No to napiszę że nieludzkie tak kazać czekać - człowiekiem chyba jesteś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 52 minuty temu, WujekAlice napisał: No to napiszę że nieludzkie tak kazać czekać - człowiekiem chyba jesteś? chyba he, choć czasami wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi