Artur Wałachowski Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 (edited) ... Edited September 18, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Piękna Pantera..... Super wykonanie, malowanie (pięknie wyblakło) Super wykonane obicia Zimmeritu, ładnie pogięte, osłony... Model po prostu piękny... Aż się chyba zabiorę za kończenie mojej Pantery G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiec4-13 Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Piękny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Chciałbym chociaż w 1/3 być taki dobry gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
93mati Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Gratulacje !! Model świetny i zgadzam się z przedmówcami Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Model świetny. tylko ten "sztuczny"zimmerit.... Sory ale nie lubie sztucznych zimmeritów. Ale poza tym cud miód malina :-) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Ojojoj, gratulacje talentu... Przepiękna Panterka (choć nie cierpię niemieckiej pancerki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Hehe, jak zwykle mi się nie podoba :P Po prostu Twój styl Arturze do mnie nie przemawia . No ale to moje zdanie. Aha, i ta kalkomania z numerem na wieży nie dopasowała się w pełni do zimmeritu... (na 3 fotce to widać) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Nie wiem co napisać, bo co bym nie napisał będzie in plus dla Twojego modelu. Jakbyś mógł jeszcze napisać szczegółowo jak robiłeś obicia i odpryski oraz zacieki to będzie GIT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subgrafik Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Super Panterka! PS. ja mam tylko jedno malutkie ale o rozjasnienia w okololicach włazów jak dla mnie za bardzao aero widać. Ale to się naprawde czepiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Hmmmm......Mam pytanie-który to twój model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBauer Posted March 7, 2008 Share Posted March 7, 2008 Mam pomysła:) Za każdym razem gdy da coś nowego to zrobić kopiuj, wklej bo wątpie zeby zrobił jakiś słaby model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted March 7, 2008 Author Share Posted March 7, 2008 Hehe, jak zwykle mi się nie podoba :P Po prostu Twój styl Arturze do mnie nie przemawia . No cóż, nie każdemu musi pasować takie malowanie,ale nawet w podpisie widać Twoją niechęć do pancerki niemieckiej,he,he,jak będę robił T-55 to mam nadzieję że dostanie lepszą opinię,ale to potrwa bo ja akurat we współczesnych nie gustuję zbytnio,szybciej pewnie skończysz swego Azcharita,chętnie zobaczę pomalowanego. PS. ja mam tylko jedno malutkie ale o rozjasnienia w okololicach włazów jak dla mnie za bardzao aero widać. Ale to się naprawde czepiam. Ha, a to akurat nie od aero Hmmmm......Mam pytanie-który to twój model Oj tego to nie powiem,nigdy nie liczyłem... Dziękuję wszystkim również za opinię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczur Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 nie tylko zimmerit ale i jakie efektowne odpryski swietnie prezentuja sie kola widac ze starałes sie zrobic je jak najbardziej realistycznie i to sie udalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar2r Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 No model pierwsza klasa... Zimm bardzo fajny, nie ma co tamto. A odpryski są cud malina. Cały model bardzo realny.. Pozdrawiam Ar2r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted March 21, 2008 Author Share Posted March 21, 2008 Dziękuję,cieszy mnie to że się podoba,sam model był eksperymentem w malowaniu-połączeniu kilku technik,ogólnie osobiście też z efektu jestem zadowolony,namiętnie próbuję na nowych pojazdach stosować różne sposoby malowania,eeehh czas postępuję naprzód,nowe sposoby,nowe materiały ,a ja jakoś na wzorze Verlindena pozostawałem wierny,ale już koniec,czas na zmiany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts