Jump to content

Der Panther

Artur Wałachowski
 Share

Recommended Posts

Piękna Pantera..... Super wykonanie, malowanie (pięknie wyblakło) Super wykonane obicia Zimmeritu, ładnie pogięte, osłony...

Model po prostu piękny... Aż się chyba zabiorę za kończenie mojej Pantery G

Model świetny. tylko ten "sztuczny"zimmerit....

Sory ale nie lubie sztucznych zimmeritów. Ale poza tym cud miód malina :-)

Pozdrawiam

Hehe, jak zwykle mi się nie podoba :P Po prostu Twój styl Arturze do mnie nie przemawia . No ale to moje zdanie. Aha, i ta kalkomania z numerem na wieży nie dopasowała się w pełni do zimmeritu... (na 3 fotce to widać)

Nie wiem co napisać, bo co bym nie napisał będzie in plus dla Twojego modelu. Jakbyś mógł jeszcze napisać szczegółowo jak robiłeś obicia i odpryski oraz zacieki to będzie GIT!

Hehe, jak zwykle mi się nie podoba :P Po prostu Twój styl Arturze do mnie nie przemawia .

No cóż, nie każdemu musi pasować takie malowanie,ale nawet w podpisie widać Twoją niechęć do pancerki niemieckiej,he,he,jak będę robił T-55 to mam nadzieję że dostanie lepszą opinię,ale to potrwa bo ja akurat we współczesnych nie gustuję zbytnio,szybciej pewnie skończysz swego Azcharita,chętnie zobaczę pomalowanego.

PS. ja mam tylko jedno malutkie ale o rozjasnienia w okololicach włazów

jak dla mnie za bardzao aero widać. Ale to się naprawde czepiam.

Ha, a to akurat nie od aero

Hmmmm......Mam pytanie-który to twój model

Oj tego to nie powiem,nigdy nie liczyłem...

Dziękuję wszystkim również za opinię

• 2 weeks later...

Dziękuję,cieszy mnie to że się podoba,sam model był eksperymentem w malowaniu-połączeniu kilku technik,ogólnie osobiście też z efektu jestem zadowolony,namiętnie próbuję na nowych pojazdach stosować różne sposoby malowania,eeehh czas postępuję naprzód,nowe sposoby,nowe materiały ,a ja jakoś na wzorze Verlindena pozostawałem wierny,ale już koniec,czas na zmiany.