Artur Wałachowski Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Piękna Pantera..... Super wykonanie, malowanie (pięknie wyblakło) Super wykonane obicia Zimmeritu, ładnie pogięte, osłony... Model po prostu piękny... Aż się chyba zabiorę za kończenie mojej Pantery G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Chciałbym chociaż w 1/3 być taki dobry gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Gratulacje !! Model świetny i zgadzam się z przedmówcami Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Model świetny. tylko ten "sztuczny"zimmerit.... Sory ale nie lubie sztucznych zimmeritów. Ale poza tym cud miód malina :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Ojojoj, gratulacje talentu... Przepiękna Panterka (choć nie cierpię niemieckiej pancerki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Hehe, jak zwykle mi się nie podoba :P Po prostu Twój styl Arturze do mnie nie przemawia . No ale to moje zdanie. Aha, i ta kalkomania z numerem na wieży nie dopasowała się w pełni do zimmeritu... (na 3 fotce to widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Nie wiem co napisać, bo co bym nie napisał będzie in plus dla Twojego modelu. Jakbyś mógł jeszcze napisać szczegółowo jak robiłeś obicia i odpryski oraz zacieki to będzie GIT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Super Panterka! PS. ja mam tylko jedno malutkie ale o rozjasnienia w okololicach włazów jak dla mnie za bardzao aero widać. Ale to się naprawde czepiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Hmmmm......Mam pytanie-który to twój model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Mam pomysła:) Za każdym razem gdy da coś nowego to zrobić kopiuj, wklej bo wątpie zeby zrobił jakiś słaby model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 Hehe, jak zwykle mi się nie podoba :P Po prostu Twój styl Arturze do mnie nie przemawia . No cóż, nie każdemu musi pasować takie malowanie,ale nawet w podpisie widać Twoją niechęć do pancerki niemieckiej,he,he,jak będę robił T-55 to mam nadzieję że dostanie lepszą opinię,ale to potrwa bo ja akurat we współczesnych nie gustuję zbytnio,szybciej pewnie skończysz swego Azcharita,chętnie zobaczę pomalowanego. PS. ja mam tylko jedno malutkie ale o rozjasnienia w okololicach włazów jak dla mnie za bardzao aero widać. Ale to się naprawde czepiam. Ha, a to akurat nie od aero Hmmmm......Mam pytanie-który to twój model Oj tego to nie powiem,nigdy nie liczyłem... Dziękuję wszystkim również za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 nie tylko zimmerit ale i jakie efektowne odpryski swietnie prezentuja sie kola widac ze starałes sie zrobic je jak najbardziej realistycznie i to sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 21 Marca 2008 Share Napisano 21 Marca 2008 No model pierwsza klasa... Zimm bardzo fajny, nie ma co tamto. A odpryski są cud malina. Cały model bardzo realny.. Pozdrawiam Ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 21 Marca 2008 Autor Share Napisano 21 Marca 2008 Dziękuję,cieszy mnie to że się podoba,sam model był eksperymentem w malowaniu-połączeniu kilku technik,ogólnie osobiście też z efektu jestem zadowolony,namiętnie próbuję na nowych pojazdach stosować różne sposoby malowania,eeehh czas postępuję naprzód,nowe sposoby,nowe materiały ,a ja jakoś na wzorze Verlindena pozostawałem wierny,ale już koniec,czas na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi