Bartosz.B Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 28 minut temu, Forest napisał: Niestety nie, z dodatków tylko i wyłącznie lufy artylerii głównej. Dlaczego z nich rezygnujesz model wiele na tym straci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Właśnie! Dlaczego bez dodatków i dlaczego tak szybko lecisz z tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 To może chociaż jakieś symboliczne linki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Dlatego, że takie jest odgórne zalecenie Model jest dla Ojca, nie dla mnie, będzie często przenoszony do oglądania, więc niestety blaszki odpadają, bo łatwo je uszkodzić. A lecę z tematem, bo jutro mam go oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) I dzień ów nadejdzie ku chwale proroków. Mąż przeciw żonie powstanie a syn przeciw Ojcu. Pośpiech wzgardzony zostanie i żal po nim przeminie. Relingi i blachy oczy ich ujrzą. Dzieło Jego skończone będzie i w gablocie Dzień Sądu przetrwa. I zapłacze Ojciec nad dziełem Syna, bo dobre jest. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez Super_Hans 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Kurde, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Jeszcze tylko reflektory, i lakier EDIT: No i już wszystko na miejscu, lakierujemy EDIT 2: Byłbym zapomniał o żurawikach Na zdjęciu jeden nie trzyma pionu, ale już jest naprawiony EDIT 3: No i cyk Czas na zabawę z samolotami EDIT 4: I jeszcze grupowe, chociaż w bardzo słabym oświetleniu Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Ile dni ? Zostaniesz odznaczony medalem za szybkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 16 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Łącznie 12, ale samej pracy było 6, może 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 W dniu 3.04.2019 o 22:49, Forest napisał: Kirishima skończona, zakotwiczyła już u Rodzica. Podobnie jak i Fuso w tej samej skali, z Fujimi Hej, skoro już u Rodzica to co one wszystkie trzy robią u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 zacna kolekcyja mości panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Taltos, a kto powiedział, że robiłem te dwa zdjęcia u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Oj durny ja, o tym nie pomyślałem Forest, czekam na galerię tych japońców Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 18 Kwietnia 2019 Share Napisano 18 Kwietnia 2019 Hehe, zagadka zdjęć.. Niedlugo cholera trzeba będzie pliki kodowac zanim się coś napiszę.. Bo godzinę i datę można odczytać z nazwy pliku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Taltos , będzie, tylko najpierw muszę zrobić szmatopłaty na Hyudze, i ogarnąć jakieś lampki Szmatławce zacznę ogarniać w święta, mam nadzieję, że szybko pójdzie Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Ło kurde, ile to już czasu minęło... Niedługo zaczynam latawce, poza ich zdjęciami postaram się ogarnąć galerie Ise, Fuso i Kirishimy Tak się tylko przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi