Praetorian Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Dzięki koleżanko i wam panowie. Zapomniałem jeszcze dodać, że pomalowałem klamki i uszczelki w drzwiach. Także naszkicowałem, jak będą wyglądały szwy na fotelach. Próbowałem zrobić bądz wyżłobić pilnikiem takie wgłębienie, lecz nie najlepiej to wyszło. Muszę to zaszpachlować i spróbować, czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 idź na żywioł i weź cyrkiel i igiełką xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja bym sprobowal jakims ostrym nozykiem, lub skalpelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam. Dziwna sytuacja nastąpiła w kabinie. Poprawiłem podszybie tak jak zalecaliście oraz domalowałem niby niedomalowane przestrzenie. Chodzi mi o kratki w podszybiu. Po wyschnięciu farby sam osobiście sprawdzałem, czy wszędzie jest domalowane i było, zresztą na zdjęciu widać, że wszystko jest ok, to samo dotyczy uszczelek w drzwiach. Miejsc pomalowanych nie dotykałem. Poszedłem to pomalować, i po wyschnięciu element był ok. Kilka dni później patrzę na uszczelki i co się okazuje? Że z niektórych miejsc znikł czarny lakier, tak jak i z podszybia z wdłębień. Nie mam pojęcia co jest tego przyczyną, ale chyba poprawie to i nie będę lakierował, bo znów lakier wyparuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam. Dzisiaj pomalowałem fotele. Jeszcze dorobię kilka elementów i będą gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 Tak ajk myślałem... nawet ładnie ci wyszło, ale na tym prawym fotelu widać jakby lewy bok był nierówny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Ocień haraszo jak mawiają Rosjanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 No nawet nawet , te linie na fotelach mogły by być troche głębsze i fotele troche wyprofilowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Lepsze takie niż od italerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Wy tak krytykujecie... Zróbcie takie to pogadamy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Dzięki wszystkim Jak mam ułożyć pasy, żeby dobrze to wyglądało? Narazie są tak ułożone i chyba troszkę wyglądają sztucznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Czemu ? Mi się podoba takie ułożenie ogólnie fotelik prezentuje się ciekawie, a pas wyszedł Ci bardzo ładnie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Zostaw tak tylko je pomaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Bardzo fajne te foteliki. Pasy są dobrze ułożone i fajnie wszystko się prezentuje. Mogę wiedzieć z czego wykonałeś pasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Mogę wiedzieć z czego wykonałeś pasy? Oczywiście. Pasy wykonałem z aluminiowej puszki, po piwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Super pomysł na pasy. Ja bym jednak je ułożył tak ,aby wyglądały jak naciągnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Maja 2008 Witam. Czy pasy mogą być w kolorze fotela, czyli szarym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Zazwyczaj są czarne, ale przecież to zależy od Ciebie jak Ci się tak podoba to zostaw ja bym zostawił je już takie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Jak dla mnie mogą być szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Maja 2008 Więc pasy będą szare. Dorobiłem także to, w co się je wpina. Tak wygląda wnętrze. I całość. Teraz polerka kabiny, oszklenie i zamontuję ją na ramię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Dla mnie bajer z ta kabina, ładne kolorki w kabince mogłeś jeszcze cos zrobić z sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 JA bym dał bajerancką poduszkę w kolorze tej żółci, najlepiej dwie, i może jakiś śpiwór w kratkę, szaro-zółty, lub czerwono-czarny, tak dla urozmaicenia wnętrza. żeby sie coś działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Wnętrze bajerka. Podoba mi się. Też bym coś dodał na łóżeczko... . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi