matejson Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 Taki zestaw popełniłem. Baza to Academy, ekwipunek Blackdog a figureczka ze Scale75 (polecam gorąco). Warsztat tutaj. Skala 1/72. I takie wyróżnienie na zawodach w Moson Mam nadzieję, że się podoba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Maja 2019 Share Napisano 1 Maja 2019 O tak, podoba się. Tym bardziej, że to 72. Udany model i kompozycja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 (edytowane) Obwieszony jak "Pierwomajski kombajn" Edytowane 2 Maja 2019 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 O ja, to jest to, bomba. Świetny model. Bardzo dobrze wygląda tak obładowany bambetlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Świetna figurka, świetna podstawka i świetny model! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Idealnie ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 16 Maja 2019 Autor Share Napisano 16 Maja 2019 Dziękuję kolegom za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 17 Maja 2019 Share Napisano 17 Maja 2019 Zajefajne, tylko popraw skalę w opisie. Nie uwierzę, że to 1/72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Maja 2019 Share Napisano 17 Maja 2019 (edytowane) Bardzo mi się podoba. Wszystko PS i dzięki za zwrócenie uwagi na producenta figurek. Tutaj w pierwszej chwili myślałem, że tego "BobbyLee" znamy już z oglądania RSO, ale to inny GI jednak Edytowane 17 Maja 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi