Bikernytzu Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) Majstersztyk modelarski!!! Niesamowita robota. Trzymam kciuki za dalsze prace, wygląda to wszystko spektakularnie. A tu taki psikus nad moją głową w pracy w ubiegłym tygodniu Edytowane 19 Listopada 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 Ze się tak spytam, czyzbys pracował w okolicach Manhattan Dustribution Center? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 20 Marca 2022 Share Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) Raczej lotniska Chopina w Warszawie Mam nad głową jedna ze ścieżek zejścia.... ostatnio często tu bywają, to trzeci jaki widziałem w ubiegłym tygodniu, Hercules ów, Casa czy an-28 nie ma co nawet liczyć Spory ruch się zrobił jeśli chodzi o wojskowych Przepraszam, sprostowanie polskie to chyba M28 są te małe bździągwy Edytowane 20 Marca 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi