Bobek Napisano 9 Maja 2019 Share Napisano 9 Maja 2019 (edytowane) Mam ostatnio trochę więcej czasu wiec postanowiłem sprawdzić się w skali 1/72 z naprawde fajnym pojazdem jakim jest bmp3 kaktus (era). Model niezwykle przyjemny i nawet klejenie 7 godzin elementów fototrawionych minęło przyjemnie. Mam nadzieje ze przypadnie do gustu. Edytowane 9 Maja 2019 przez Bobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Mimo, że "nie gustuję" w 72-ce, ten model bardzo mi się podoba, perfekcyjnie wykonany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Tak, jest naprawdę ładny! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Bardzo ładny! Takie drobne smaczki jak błoto naniesione butami na dnie przedziału desantowego dodają mu realności. Karabinek na wieży - co to jest i gdzie skombinowałeś? Kolba jak w nowszych modelach AK, ale magazynek krótki i optyka wskazuje na coś z serii SWD - nie dopatrzę się więcej na tej wielkości fotkach. 7 godzin klejenia fototrawionek - aż tyle ich Modelcollect dał czy dokupiłeś coś dodatkowego? Ech, żeby tak Modelcollect BMP-1 wypuścił, od razu bym kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 10 Maja 2019 Autor Share Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) karabiny i ludziki sa w zestawie https://www.mojehobby.pl/products/Russian-BMP-3-Infantry-fighting-vehicle.html to ten zestaw. Ja kupiłem znacznie taniej ale nawet za 90 zl się opłaca, bo nawet środek jest wiec nawet jajko Fabergé dało by się zrobić z tego modelu. Karabinek pomalowałem na swd, nieznam sie specjalnie to i tak na oko zrobielem. Blaszki są w zestawie i jest ich dużo, łatwo nie było, bo naprawdę zegarmistrzowska robota, ciężko złożyć i nawet po złożeniu w całość musiałem rozebrać i od nowa robic i tak dwa razy, aż jest w miarę ok. BMP 1 stoi u mnie z ACE ale do modelcollecta troche mu brakuje, jak chcesz mogę odsprzedać Edytowane 10 Maja 2019 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Bardzo ciekawy ten pojazd. Podziwiam walkę z fototrawionkami, to nie jest łatwe. Ale efekt myślę, że zdecydowanie wynagrodził. Śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi