keravnos Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Czołgiem:) Mała galeria bez warsztatu - B1 Centauro od Trumpetera. Model całkiem przyjemny w tworzeniu, chociaż posiadał kilka baboli (zwłaszcza w instrukcji). Malowany farbami Mr Color, chemia to jak zawsze Ammo plus trochę oilbrusherów. Miłego oglądania:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2019 Share Napisano 26 Maja 2019 Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Maja 2019 Share Napisano 27 Maja 2019 Elegancki. Najbardziej podoba mi się nienachalne brudzenie i idealne zgranie z podstawką. Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Świetny , ugięte opony dodają realizmu, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 28 Maja 2019 Share Napisano 28 Maja 2019 Bardzo mi się podoba, szczególnie opony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Maja 2019 Share Napisano 31 Maja 2019 Umiar we wszystkim. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi