Baas ArK Napisano 5 Lipca 2021 Share Napisano 5 Lipca 2021 Chyba trzeba złożyć reklamację do komisji sędziowskiej . Za nisko ocenili. Zdjęcie grupowe super. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 6 Lipca 2021 Share Napisano 6 Lipca 2021 Super gromadka! Też uważam.że powinni wyżej ocenić. Grayulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Lipca 2021 Autor Share Napisano 6 Lipca 2021 Ech, Panowie, dzięki za wszystkie miłe słowa. Co do werdyktu nie wypowiadam się, bo to sprawa sedziów. Ja cieszę się, że kolekcja podobała się zwiedzającym. Na deser mam jeszcze parę zbliżeń (wyk. Filip Samborski): ...i takie zbiorowe, lubię je (Piotr Wit) M. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Wielki projekt. Największe podobieństwo według mnie mają postacią Lee i Calvery. Choć Brynner też jest zacny. Mnóstwo pracy, ale finalny efekt jest tego wart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Lipca 2021 Share Napisano 16 Lipca 2021 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 6 Września 2021 Share Napisano 6 Września 2021 Jakiś medal po weekendzie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Rewelacyjna robota. Gratuluję umiejętności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Września 2021 Autor Share Napisano 8 Września 2021 W dniu 6.09.2021 o 13:22, johnrambo napisał: Jakiś medal po weekendzie jest ? Kurczę, skąd wiedziałeś? Udało się coś zdobyć... Koledzy się zaopiekowali moją gromadką. W dniu 7.09.2021 o 07:22, Wojtek80 napisał: Rewelacyjna robota. Gratuluję umiejętności! Dziękuję. Staram się. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 Niestety mieszkam w tym wyludnionym mieście . Byłem sobie pooglądać wystawę na żywo nieźle się prezentuje cały komplecik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi