Franz75 Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 He he, Ale tego modelu juz nie można dostac, ledwo udało mi sie zdobyc the weekend edition na ebay z UK, o profi to można pomażyć. Myslałem że jak dokupie blaszki to bedzie wrzystko, ale siateczka wyglada oki po dostawieniu osłony. Wiec I'm happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 Tylko w tym roku Eduard wypuścił trzy edycje Emila. Starsze modele też można dostać. Choć obecnie to już bym czekał na nowego Dragona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 W dniu 8.06.2019 o 12:17, Abominus napisał: Podczas licznych akcji nad afrykańskim niebem, Elles uzyskał pięć zwycięstw i tym samym zdobył miano Asa. Niestety dzień po odniesieniu swojego piątego zwycięstwa, dokładnie 11 grudnia 1941 roku, podczas walki powietrznej, Elles broniąc ogona swojego dowódcy, został trafiony w chłodnicę przez Hurricane'a. W tym przypadku słowo niestety jest dosyć nie na miejscu. Raczej "stety", bo nasi wyeliminowali dobrego pilota myśliwskiego. Poza tym i tak mu się nic nie stało. A Messery ładne. Aż mnie korci, żeby przestawić się na "królewską" skalę. Tyle, że nie mam aż tyle miejsca na "kwadracie". A ten RLM02 wnętrza kabiny to jest pewny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 2 Października 2019 Share Napisano 2 Października 2019 20 godzin temu, Franz75 napisał: Niewiem jak Edek mógł takiego babola zrobic. The wing radiator ... is gone, just a plane surface, troche więcej sie spodziewałem po Edku. Oj tam, jeszcze większy babol to kadłub za długi o 4mm i przeskalowane sloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 W dniu 2.10.2019 o 08:51, WujekAlice napisał: W tym przypadku słowo niestety jest dosyć nie na miejscu. Raczej "stety", bo nasi wyeliminowali dobrego pilota myśliwskiego. Poza tym i tak mu się nic nie stało. A Messery ładne. Aż mnie korci, żeby przestawić się na "królewską" skalę. Tyle, że nie mam aż tyle miejsca na "kwadracie". A ten RLM02 wnętrza kabiny to jest pewny? Tak RLM 02 był uzywany do drugiej połowy 1941, samoloty były dostarczane na poczatku 41 więc raczej przemawia za RLM 02, 109 F2 to juz miały RLM 66. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Hello every one, Stan prac na dzis. Kadłub i skrzydła sklejone. Problemów nie było, tak jak juz pisałem to jest relax kit, specjalnie taki wybrałem po walce z short run Arado 196 made by Sword. Pomiedzy starecznikiem a sterami wysokosci była wieksza przerwa i tam poszło roche szpachli, a tak to dałem dla wyrównania MR Surfacer. Dodałem blaszke do filtru powietrza No i chłodnice tez wyszły spoko. Teraz poczekam na maski do oszklenia, bo ida poczta, będzie otwarta kabina wiec trzeba będzie ładnie zamaskowac srodek oszklenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Listopada 2019 Autor Share Napisano 27 Listopada 2019 (edytowane) Coś tam się dzieje Edytowane 27 Listopada 2019 przez Bengal 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2019 no to 8 dalej się produkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 by nie było za łatwo, kalki z 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 a czemu nie ma ciapków na stateczniku pionowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2019 Już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2019 w weekend galeria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Grudnia 2019 Share Napisano 27 Grudnia 2019 Podwozie odwrotnie wkleiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2019 Poprawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 29 Grudnia 2019 Share Napisano 29 Grudnia 2019 Skonczyli my, nasze wypociny. Dwa rózne modele i dwa rózne podejscia. Zapraszam do galerii. Have nice time. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi