Panzer Machine Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Był to mój pierwszy model z serii „World At War” firmy IBG w skali 1:72. Próbowałem uzyskać bardzo szybki sposób na pomalowanie i weathering modelu do gry bitewnej, więc nieraz musiałem "iść na skróty". Takie własnie cele obrałem sobie na ten projekt. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Cele osiągnięte, a nawet więcej Plan wykonany w 200%. Bardzo podoba mi się "zapiaszczenie". Czy oznakowanie było w zestawie, czy dłubałeś we własnym zakresie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Aż chce się zagrać. Gratuluję efektów! Pozdrawiam! Robert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Dobra robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted June 10, 2019 Author Share Posted June 10, 2019 W dniu 5.06.2019 o 17:06, LordDisneyland napisał: Cele osiągnięte, a nawet więcej Plan wykonany w 200%. Bardzo podoba mi się "zapiaszczenie". Czy oznakowanie było w zestawie, czy dłubałeś we własnym zakresie? Dziękuję. Użyłem kalek zestawowych. W dniu 6.06.2019 o 07:04, rhinoceros napisał: Aż chce się zagrać. Gratuluję efektów! Pozdrawiam! Robert Dziękuję. W dniu 6.06.2019 o 15:27, bazylms napisał: Dobra robota. Dziękuję. Dla ciekawskich, filmik 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jery Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Zaliczam się do ciekawskich, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts