Panzer Machine Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 Był to mój pierwszy model z serii „World At War” firmy IBG w skali 1:72. Próbowałem uzyskać bardzo szybki sposób na pomalowanie i weathering modelu do gry bitewnej, więc nieraz musiałem "iść na skróty". Takie własnie cele obrałem sobie na ten projekt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 5 Czerwca 2019 Share Napisano 5 Czerwca 2019 Cele osiągnięte, a nawet więcej Plan wykonany w 200%. Bardzo podoba mi się "zapiaszczenie". Czy oznakowanie było w zestawie, czy dłubałeś we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Aż chce się zagrać. Gratuluję efektów! Pozdrawiam! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2019 W dniu 5.06.2019 o 17:06, LordDisneyland napisał: Cele osiągnięte, a nawet więcej Plan wykonany w 200%. Bardzo podoba mi się "zapiaszczenie". Czy oznakowanie było w zestawie, czy dłubałeś we własnym zakresie? Dziękuję. Użyłem kalek zestawowych. W dniu 6.06.2019 o 07:04, rhinoceros napisał: Aż chce się zagrać. Gratuluję efektów! Pozdrawiam! Robert Dziękuję. W dniu 6.06.2019 o 15:27, bazylms napisał: Dobra robota. Dziękuję. Dla ciekawskich, filmik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 11 Czerwca 2019 Share Napisano 11 Czerwca 2019 Zaliczam się do ciekawskich, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi