Marcin Witkowski Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Łosiewski & Malecha Dodatkowo RIO to kobieta Model nie mój, ale pomyślałem, że w galerii będzie lepiej go podlinkować niż w innym dziale forum. A TUTAJ link do całej galerii. Pewnie spodoba sie Irkowi, bo to model w skali 1/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 Pewnie spodoba sie Irkowi, bo to model w skali 1/32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_gdynia Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 O!! Beth Malecha to chyba jakaś moja nieznana siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Fajny model, szkoda że malowanie upodobniło go do... modelu i to kartonowego http://picasaweb.google.com.tw/elainedouglas320/132F14B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Faktycznie jakos tak pod kartonówke zrobiony z tymi idealnie zaznaczonymi wszystkimi liniami podziału i malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 W/g mnie to jest karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grześ1541804924 Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Witam, też tak uważam to jest karton, zobaczcie na załamania na grzbiecie skrzydeł. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 też tak uważam to jest kartonTo jest Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 A co powiecie na taki karton? link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 To jest Tamiya. Faktycznie, wcześniej nie ogladałem zdjęć w galerii, wnioskowałem z tych zamieszczonych na forum. Ale i tak wyglada jak karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Karton, karton Tak zapuszczone linie prezentuja sie koszmarnie. To naturalnie moje zdanie i swiadczy tylko o mnie... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 22 Marca 2008 Share Napisano 22 Marca 2008 Faktycznie niezła ta kartonówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi