skrzat Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Model bazowy to M -10 firmy AFV CLUB 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radkom4 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Świetne wykonanie. Dołożyłeś duckbills'y do gąsek? Czy w zestawie miałeś? Z którego zestawu pochodzą figuranci? Mają pozy, które mnie interesują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Zdjęcie referencyjne jest z jakiego okresu i z jakiej lokalizacji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzat Posted July 10, 2019 Author Share Posted July 10, 2019 4 godziny temu, martinello napisał: Zdjęcie referencyjne jest z jakiego okresu i z jakiej lokalizacji ? Cześć, Zdjęcie przedstawia niszczyciel z 740tego Batalionu niszczycieli czołgów, wspierający działania 8 Dywizji Piechoty. 24 Luty 1945. Miejscowość Durne (Francja) Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzat Posted July 10, 2019 Author Share Posted July 10, 2019 5 godzin temu, radkom4 napisał: Świetne wykonanie. Dołożyłeś duckbills'y do gąsek? Czy w zestawie miałeś? Z którego zestawu pochodzą figuranci? Mają pozy, które mnie interesują. Cześć, dzięki za mile słowa Duckbillsy są doklejone do metalowych gąsek. Pochodzą z zestawu AFV club tyle że nie ma niestety kompletu na cale gąsienice. Kumpel zrobil mi odelwy żywiczne tak aby starczyło. A co do figurek to jest zestaw z MinArt-u 35047 z tym że trochę je przerabiałem i wymieniałem ręce aby pasowały do tej sytuacji. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Gratki, fajny modelik, tylko te zawiniatko ciemnozielone na wiezy jakos slabo wypadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Świetny model! Podoba mi się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Świetny pojazd, a załoganci dodają realizmu, super . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts