skrzat Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Model bazowy to M -10 firmy AFV CLUB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radkom4 Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Świetne wykonanie. Dołożyłeś duckbills'y do gąsek? Czy w zestawie miałeś? Z którego zestawu pochodzą figuranci? Mają pozy, które mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Zdjęcie referencyjne jest z jakiego okresu i z jakiej lokalizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzat Napisano 10 Lipca 2019 Autor Share Napisano 10 Lipca 2019 4 godziny temu, martinello napisał: Zdjęcie referencyjne jest z jakiego okresu i z jakiej lokalizacji ? Cześć, Zdjęcie przedstawia niszczyciel z 740tego Batalionu niszczycieli czołgów, wspierający działania 8 Dywizji Piechoty. 24 Luty 1945. Miejscowość Durne (Francja) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzat Napisano 10 Lipca 2019 Autor Share Napisano 10 Lipca 2019 5 godzin temu, radkom4 napisał: Świetne wykonanie. Dołożyłeś duckbills'y do gąsek? Czy w zestawie miałeś? Z którego zestawu pochodzą figuranci? Mają pozy, które mnie interesują. Cześć, dzięki za mile słowa Duckbillsy są doklejone do metalowych gąsek. Pochodzą z zestawu AFV club tyle że nie ma niestety kompletu na cale gąsienice. Kumpel zrobil mi odelwy żywiczne tak aby starczyło. A co do figurek to jest zestaw z MinArt-u 35047 z tym że trochę je przerabiałem i wymieniałem ręce aby pasowały do tej sytuacji. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Gratki, fajny modelik, tylko te zawiniatko ciemnozielone na wiezy jakos slabo wypadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Świetny model! Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Lipca 2019 Share Napisano 17 Lipca 2019 Świetny pojazd, a załoganci dodają realizmu, super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi