ewpiga Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Dostałem w gratisie model w ujęciu do ramion..zdaje się pilota szmatopłata. A, że jest to dla mnie nowa zabawka i długi łikend..pyknę do poniedziałku. Facet w pozie wyciszenia w przerwie po lotach, palący fajkę. U mnie dostanie nową fuchę..zostanie nawigatorem. Na początek, gościa ogoliłem. Skórzaną pilotkę wzmacniam nitowanymi taśmami… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 15 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 16 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Sierpnia 2019 Share Napisano 20 Sierpnia 2019 się znowu zapowiada elegancko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Sierpnia 2019 Share Napisano 20 Sierpnia 2019 A czym on będzie nawigował, bo tak coś postapo się zapowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 20 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2019 To gość, który nawiguje balonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 22 Sierpnia 2019 Share Napisano 22 Sierpnia 2019 Normalnie HALUN w znaczeniu bardzo pozytywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2019 20 godzin temu, push-up78 napisał: Normalnie HALUN w znaczeniu bardzo pozytywnym. Jeśli halun ma oznaczać to co myślę..to można gościowi pozazdrościć tego co wdycha Tymczasem zagruntowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Ja pierdzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 No szacun... Gratuluję umiejętności, ale przede wszystkim WYOBRAŹNI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 28 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2019 Podziękował Coś pocieniowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi