jakub476 Napisano 12 Października 2019 Share Napisano 12 Października 2019 (edytowane) Moja pierwsza rajdówka, drugi model w kalkomaniach, do ideału brakuje, te duże żółte fluorescencyjne kalkomanie były problematyczne... Aktualnie w temacie kładzenia kalkomanii pracuję nad dwiema imprezami Solberga, liczę, że potem będzie już z górki i będę mógł się zabrać za ważniejsze oklejenia. Modyfikacje: - Chłodnica (Hobby Design) - Spinki reflektorów w zderzaku (Model Factory Hiro) - Spryskiwacze (Handmade) - Wywiercone otwory w podwoziu - Siatka w przednim zderzaku (Aoshima) - Zapinki na pokrywie silnika (Hobby Design) - Zapinki na klapie bagażnika (Scale Production) - Pasy szelkowe (Tuner Model Manufactory, Eduard, Resin, Hobby Design) Edytowane 12 Października 2019 przez jakub476 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocasch Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Bardzo, ale to bardzo fajne Subaru udało Ci się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Świetny! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Piękny model, pięknego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Pięknie Ci to wyszło. Według mnie 22B to najładniejsza Impreza jaka kiedykolwiek powstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Bardzo ladny ale czy kolorek nie za ciemny troszke? No chyba ze tylko kwestia zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 Myślę, że nie celowo nie użyłem TS-50 bo uważałem go za jasny, to nie był ten sam kolor co na drogowej 22B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 15 Października 2019 Witam. Możliwe, że w promieniach słońca, kolor ten będzie ciemniejszy, a w zacienionym miejscu zaś jaśniejszy. Rok wcześniej https://www.whichcar.com.au/news/mcraes-1997-subaru-impreza-wrc-for-sale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 21 Października 2019 Share Napisano 21 Października 2019 Śliczny!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi