Mitrandir Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 (edytowane) Witam ponownie Szanownych miłośników wiatraków Dziś ostatni wypust nie istniejącej już firmy Attack Squadron. Ubolewam, że więcej świetnych modeli helikopterów w żywicy nie zobaczymy... niestety. Dziś mały latający dźwig w barwach SUPERIOR HELICOPTER Miłego oglądania i komentowania Edytowane 14 Października 2019 przez Mitrandir 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 14 Października 2019 Share Napisano 14 Października 2019 Fajny temat. Model mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 14 Października 2019 Autor Share Napisano 14 Października 2019 Choć jednemu się chciało coś prócz kliknięcia ikonki Bardzo dziękuje za twoje zaangażowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 14 Października 2019 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2019 oj tam oj tam, fajny wiatrak z racji że mam Colibri jakoś mam sentyment do tego układu wiatraka fajnie wyszedł. Ale oryginał paskudnik 1 klasy Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 (edytowane) 13 godzin temu, Mitrandir napisał: Choć jednemu się chciało coś prócz kliknięcia ikonki No ty popatrz. Tylko co wrócił na forum i już szuka szczęścia i uznania. Zapracować trzeba 17 godzin temu, Mitrandir napisał: Miłego oglądania i komentowania Ogląda się miło aczkolwiek paskuda straszna (może dlatego ogląda się z zaciekawieniem ) Fajnie ci się zmalował ten kawałek żywicy. Co prawda brakuje mi tu tego fajnego agregatu, ale jak się domyślam wydłubiesz go i do podstawki dodasz 17 godzin temu, Mitrandir napisał: mały latający dźwig Moje zdanie znasz ale ci przypomnę: Trochę to tak jakby nazywać kosiarkę do trawy kombajnem Działaj dalej bo tu straszna pustynia w dziale śmigłowcowym Edytowane 15 Października 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 7 godzin temu, Mitrandir napisał: Choć jednemu się chciało coś prócz kliknięcia ikonki Bo jakbyś zrobił Spitfajera, Meserszmita, albo Tygrysa to miałbyś tysiąc pięćset sto dziewięćset wpisów. A tak to masz tylko ikonki Ja to się zawsze zastanawiam, jak mu się te wirniki nie zderzają A model... ciekawy, bo niecodzienny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 7 godzin temu, Mitrandir napisał: Choć jednemu się chciało coś prócz kliknięcia ikonki 10 minut temu, Grzes napisał: Bo jakbyś zrobił Spitfajera, Meserszmita, albo Tygrysa to miałbyś tysiąc pięćset sto dziewięćset wpisów. Ja to myślę, że to jest pokłosie tej "flaszki" co to się dostanie temu co pierwszy Sokoła w czerwcu na stół postawi. Nie ma "Krasnali", nie ma pisania - chociażby jakieś "imienne" wafelki mógłby rzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 (edytowane) Jestem za! Mam pomysł na podstawkę do Kamana: Edytowane 15 Października 2019 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Bardzo dobry pomysł. Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Fajny jest. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 He he he... Dobre A więc po koleji bo widzę że Tomciu wstał i narzeka Po pierwsze, nie wrócił... bo nie odchodził ... Nie domaga się, tylko stwierdza fakt, że teraz lenistwo ma łatwiej... nie trzeba się wysilać ( to tak jak z modelami ...Co do kosiarki Tomciu to przypomnę Ci, że to "maleństwo" jest większe od Twoich Mi-4 (ale masz rację do Mi-10 mu daleko ) ... Pomysł z "Grześkami" zacny... zapożyczam Teraz jak Tomciu będzie kończył wiatraka to będzie dostawał wafelka... Tak na pocieszenie bo widać że mu leży na ...sercu ta flaszka za Sokoła. Ale trudno bez skończenia Sokoła nie dostaje się nagrody za Sokoła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 5 minut temu, Mitrandir napisał: Tomciu wstał i narzeka Bo nie zjadł jeszcze nic słodkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 3 minuty temu, Grzes napisał: Bo nie zjadł jeszcze nic słodkiego 9 minut temu, Mitrandir napisał: Teraz jak Tomciu będzie kończył wiatraka to będzie dostawał wafelka... No to Kolego lecisz do "spółdzielni" Ostro żeście mi w planach namieszali ale niech będzie. Batalię o wafelki czas zacząć Tak więc Towarzyszu Mitrandir piszcie wytłumaczenie z obsuwy budowy kolejnego "śledzia". Co najmniej jedna strona A4. Będziecie się tłumaczyć na najbliższym spotkaniu. Już ja o to zadbam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 o.... czyżbyś planował być na naszym spotkaniu, czy mówisz o Dęblinie ...poza tym jaka obsówa, praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Ale pokraka wykonanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Października 2019 Autor Share Napisano 15 Października 2019 3 minuty temu, KRL napisał: Ale pokraka wykonanie pierwsza klasa. ...A dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 18 minut temu, Mitrandir napisał: czyżbyś planował być na naszym spotkaniu Na najbliższym spotkaniu to ja będę tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Modelik bardzo ładny, a oryginał paskudny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi