RH Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Ciekawy model .ciekawego samolotu w barwach Royal Navy Edytowane 31 Października 2019 przez RH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 (edytowane) Sorry ale nie mogłem się oprzeć, żeby to napisać - ten samolot ma w sobie coś takiego, że wygląda paskudnie. Model zrobiony fajnie (na ile można ocenić na podstawie tych kilku zdjęć) ale i tak mnie osobiście odrzuca... I nie chodzi tu o wykonanie ale o ten samolot... YF-23, YF-22-obecnie F-22 jakoś wyglądają, czy na zdjęciach realnych, czy modele - da się je lubić i mogą się podobać. To coś jest paskudne jakby było stworzone przypadkiem przez stolarza całe życie robiącego taborety. Nawet F117 ma coś co jego paskudną sylwetkę pozwala "zaakceptować". F35 to wizualna porażka Tak wiem,że ma być skuteczny i ma działać Ale jest paskudny. Aaa i chciałem podziękować za pomoc w podjęciu decyzji Teraz już wiem na pewno, że będę omijał ten samolot długo zanim skuszę się na jego model Edytowane 8 Marca 2020 przez thor_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Co racja to racja, ten samolot jest paskudny sam w sobie. Może to ta otyłość i brzydkie wloty powietrza? Sam model jest ok, ale brakuje jakiegoś washa. No i różnica w kolorze paneli jest zbyt duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 F-35 to obecnie najbrzydszy samolot świata. Na model w ogóle się nie nadaje. Nie mówię, że Twój model jest źle zrobiony czy coś, bo wykonany dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 Bardzo ciekawie wygląda od spodu.Mnóstwo pracy.Brawo. Niestety na pozostałych zdjęciach wygląda jak by był w skali 1/144 Ale to tylko moje wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 10 Marca 2020 Share Napisano 10 Marca 2020 Model wygląda dobrze, ale chciałem się dopytać w kwestii kalkomanii - wydawało mi się, że wszystkie F-35B mają oznaczenia w wersji lov viz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi