jrminiatures Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 W dniu 15.11.2019 o 18:49, Solo napisał: Świetne malowanie i soczyste, wielowarstwowe brudzenie, choć jak dla mnie mocno przesadzone. I nie chodzi mi o to że nierealistyczne, bo to dla mnie nie ma dużego znaczenia, liczy się przecież efekt, wrażenie. I ten efekt jest świetny, ale czuć jednocześnie lekki przesyt, nadmiar technik i efektów. Witajcie, Dziękuję za komentarze. Odnośnie weatheringu to wszystko co robiłem było inspirowane stanem autentycznym zbieranym ze zdjęć z internetu oraz z prywatnej kolekcji zamawiającego ( pilot tej właśnie maszyny) I to z nim było konsultowane ile czego dać To nadal jest moja interpretacja. Zdjęcia tez wszystkiego nie oddają. Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 3 godziny temu, jrminiatures napisał: To nadal jest moja interpretacja. I mi się podoba, jak bardzo to pisałem wcześniej. Ale z tym co na zdjęciach to dużo wspólnego, na moje niefachowe oko, nie ma jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 18 Listopada 2019 Share Napisano 18 Listopada 2019 4 godziny temu, Solo napisał: I mi się podoba, jak bardzo to pisałem wcześniej. Ale z tym co na zdjęciach to dużo wspólnego, na moje niefachowe oko, nie ma jednak. To zrób lepiej i pokaż. Klasa model 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matheas Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Ale się na nim dzieje! Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 Śledziłem warsztat na fb. Absolutnie mistrzowski poziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Wielki musi być ale jaki duży taki ładny. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi