PiotrPilot Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) Witam, Przedstawiam Wam ukończonego MiG-a. Który powstał prosto z pudła. Wykonany został na zamówienie, pomalowany farbami firmy AK Xtreme Metal, oraz zestawem AK-Interactive AK 2300 SOVIET AIRCRAFT COLORS 1950-1970 SET. Do pomalowania powierzchni MiG-a zostały wykorzystane takie kolory jak: Polished aluminium, Aluminium , Dark aluminium, Chrome, Duraluminium,oraz Metal Steel, Podkład jaki wykorzystywałen to AK 471 Black Base, Wnętrze kabiny pomalowane zostało farbą AK2303 Interior Green która świetnie się pokrywa z kolorami blaszek fototrawionych dostarczonych od Eduarda. Zapraszam do galerii. Edytowane 22 Listopada 2019 przez PiotrPilot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Dużo na tych małych zdjęciach to nie widać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 2 minuty temu, Solo napisał: Dużo na tych małych zdjęciach to nie widać.. Ja to w ogóle nic nie widzę poza odnośnikami do Imgura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 Już zostało poprawione. Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 0615 wygląda jakoś tak nienaturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) Napewno wnętrze kabiny to AK 2303? Bo jakoś ten kolor wyglada na bardziej zielony, stosowany n in do wnęk podwozia niż do wnętrza kabiny, która powinna być turkusowa Edytowane 22 Listopada 2019 przez Tazman79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 24 minuty temu, Tazman79 napisał: Napewno wnętrze kabiny to AK 2303? Bo jakoś ten kolor wyglada na bardziej zielony, stosowany n in downęk podwozia niż do wnętrza kabiny, która powinna być turkusowa Tak masz rację wkradła się pomyłka dokładny kolor wnętrza to AK2301 Cockpit Turquoise również z tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Co do 9700 brak w nim istotnych detali: - na stateczniku i z przodu IFF - skrzydełek na rurce pitota i w bocznej "łódce" - świateł na stateczniku (na skrzydłach trudno powiedzieć) - zamalowałeś też od wewnątrz wizjer lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 22 Listopada 2019 Autor Share Napisano 22 Listopada 2019 8 minut temu, Grzes napisał: Co do 9700 brak w nim istotnych detali: - na stateczniku i z przodu IFF - skrzydełek na rurce pitota i w bocznej "łódce" - świateł na stateczniku (na skrzydłach trudno powiedzieć) - zamalowałeś też od wewnątrz wizjer lusterka Jak najbardziej potwierdzam brak tych elementów w modelu który jak pisałem wyżej powstał na zamówienie prosto z pudła. Zdaję sobie z tego sprawę gdyż jestem ogromnym fanatykiem tego samolotu a tym bardziej w malowaniu pułku z Zegrza Pomorskiego. Nie mam zamiaru się tłumaczyć dlaczego tych elementów tam nie ma. Powód jest krótki krótki czas realizacji i takie było życzenie klienta. Który myślę, że jest jeszcze bardziej zorientowany czego brakuje gdyż był technikiem Bisów w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Ach, jasne. Dramatu nie ma, bo większość tego co wymieniłem da się w każdej chwili doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Trochę razi brak detali, które wymienił Grześ. Tym bardziej, że to skala 1:48. 9700 i 7013 bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi